Hvordan man kan dekorere et badeværelse i et fiskeri tema

January 27

Hvordan man kan dekorere et badeværelse i et fiskeri tema

Dekorere dit badeværelse med et fiskeri tema, hvis du går efter et rustikt udseende eller bare ønsker at indarbejde din passion for fiskeri. Stick til din foretrukne type fisk, som bas eller ørred, eller bruge en bred vifte af forskellige arter. Farverne bør omfatte jordfarver som blues og greens blandet med brun. Vælg en stil, der supplerer resten af dit hjem, som en tegneserie look eller realistisk vibe.

Instruktioner

•Paint vægge ligne vand, eller brug en enkel beige farve med en fisk kant. Male din egen fisk grænsen eller oprette din egen med ægte fiskeri lokker. Fordi de fleste badeværelser er på den mindre side, kan travle mønstre--som lokkemiddel-dækket tapet--overvælde den lille plads.

Hæng et badeforhæng fra kroge, der ligner rigtige fisk kroge og prale billeder af forskellige fisk eller en scene af en fisker i midten af en stadig sø med sin linje i vandet. En ensfarvet badeforhæng er ideelle hvis væggene har en masse i gang.

•Brug fiskeri-tema elementer på disken, som en Tandbørsteholder, der har billeder af fisk kroge eller lokker over det hele. Sæbeskål kan ligne en fisk. Bruge en væv dækning, der ser ud som en fiskekutter.

Hæng billederne eller nyhed elementer på væggene til at fremme dit fiskeri tema. Et træ tegn, der siger "Gone Fishin'" er en idé. Bruge en lille hylde med kroge på det, der ligner en fiskerbåd i stedet for ved hjælp af en traditionel håndklæde bar.

•Display fisk-tema håndklæder eller brug almindelig brun, grøn, blå eller hvide håndklæder, hvis resten af badeværelset har en masse farve og mønstre.

•Tilføj efterbehandling rører med et par tilbehør, såsom fisk-formet bademåtter, et toiletsæde er omfattet af fiskeri lokke billeder, fiskeri båd modeller på en hylde eller en fisk-tema vægur.

Tips & advarsler

  • Vise nogen kroge eller fiskeri lokker, der kan udgøre risici ud af nå til eller omsluttes af skygge kasser.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com