Hvordan man kan dekorere et badeværelse i sort

October 10

Sort er en farve, der formidler elegance og raffinement. Sort er en populær farvevalg til at dekorere ethvert rum, herunder badeværelset. Badeværelser indrettet i sort er smukke og fornemme, og betyde god smag. Udsmykning i sort er ikke for alle, men for dem, der elsker farven, badeværelset er et godt sted at afprøve sort dekoration. Denne artikel beskriver, hvordan at dekorere et badeværelse i sort.

Instruktioner

•Think tilbehør. Badeværelsestilbehør, såsom tandbørste indehavere, sæbe retter og væv dispensere kommer i en bred vifte af teksturer og fås i farven sort. Forkert tilbehør se tacky, så sørg for at matche alle tilbehør. Selv dekorative tilbehør, såsom statuer eller lamper, bør mesh godt sammen med den øvrige indretning.

•Tilføj nogle værelse. Mørke farver kan gøre en plads synes mindre. For at imødegå denne virkning, tilføje lys og spejle. Hvis der er tilstrækkelig plads, skal du tilføje en lampe på disken. Spejle på væggen i forskellige størrelser og udformninger fungerer godt til at forbedre rummets størrelse.

•Coordinate. Sørg for alle sorte svarer, især tekstiler. Hvis køber tekstiler fra forskellige lagre, tage andre stoffer at sammenligne dem og sørg for, at svarer de. Det er bedst at undersøge tekstiler svarer forud for at bringe dem hjem til undgå flere ture til butikken.

•Wash omhyggeligt. Sørg for at holde håndklæder, tæpper og andre sorte tekstiler på deres bedste ved at vaske dem i koldt vand. For at sikre de matchende, vaske dem alle sammen i den samme belastning. Bruge vaskemiddel specielt formuleret til sort tøjvask og vask i koldt vand til at minimere fading.

•Hold det rent. Sort viser naturligvis snavs og oprustning. Regelmæssig rengøring holder sort ser sort og ikke sort med hvide pletter. Badeværelset er et værelse, der tiltrækker skidt og snavs fra sæberester til tandpasta steder, så ren regelmæssigt. En sort badeværelse er ikke let at holde udkig det er bedst, men skønheden i en sort badeværelse er indsatsen værd.

•Paint vægge. Sorte vægge fuldføre udseendet når udsmykning et badeværelse i sort. Husk på, at for at få væggene sort, vil det tage et par frakker. Også, ændre farven senere vil være vanskeligt, der kræver en base coat og flere lag af maling over sort.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com