Hvordan man kan dekorere et badeværelse i sydvestlige stil

October 22

Sydvestlige stil bringer fornemmelsen af amerikanske pueblo, høj ørkenen og blå himmel indendørs. Du kan nemt bringe denne stil til dit badeværelse, omdanne det til en sydvest-stil getaway. Mange muligheder findes for dette, og du behøver ikke at have et stort budget.

Instruktioner

Hæng et brusebad gardin er enten præget med en sydvest design eller er en ensfarvet turkis, sand eller andre farver typiske for sydvest.

•Brug lille lerkar til din tandbørster og andre hygiejne elementer i stedet for standard indehavere. Keramik kan være en solid jorden tone farve, eller malede med en sydvest design. Vælg geometriske sydvest design, gekkoer eller Kokopelli, f.eks. Kokopelli er en Hopi billede, en figur spille en fløjte og danse.

•Sæt et vaskbart kaste tæppe på gulvet. Kaste tæppe kan være en solid jord tone eller en traditionel sydvest design.

•For at tilføje traditionelle sydvest planteliv til badeværelset, sted en lille kaktus på en plante stå i et hjørne. De fleste typer af potteplanter kaktus vil gøre bøde i dette miljø.

Hæng metallisk vægkunst (et badeværelse er typisk for fugtigt at sikkert hænge fine malerier). I mange sydvest dekoration butikker, vil du finde metallisk kunst skildrer kaktus, Kokopelli, gekkoer eller andre sydvest-tema kunst.

•Purchase sydvest-stil håndklæder og vaskeklude til helt look. Hængende pænt fra en håndklædeholder, tilføje disse til den sydvestlige flair af rummet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com