Hvordan man kan dekorere et badeværelse med blå håndklæder

December 26

Hvordan man kan dekorere et badeværelse med blå håndklæder

Dekoration dit badeværelse med et blåt farveskema vil give plads en rolig stemning. Bruge blå håndklæder, at skabe et sammenhængende udseende og tilføje et strejf af farve til rummet. Der er mange nuancer at vælge imellem, herunder turkis, navy og Himmelblå; Vælg den nuance, der stemmer overens med badeværelse design eller tema. Når du køber håndklæder, vælge et par byder Perlebroderi, broderi eller andre dekorationer til en interessant kig.

Instruktioner

•Vælg en badeværelse designstil eller tema som supplement til de blå håndklæder. Blå-inspirerede badeværelse temaer og stilarter omfatter strand, nautiske, franske country, shabby chic og moderne. Udsmykning med blå håndklæder vil også give rummet en ren, spa-lignende atmosfære.

•Decide som blå håndklæder til brug. Navy blå giver rummet en rig, sofistikeret look, mens en robin egg blå skygge vil forbedre en afslappet shabby chic stil. Du kan også bruge en kreativ kombination af flere nuancer.

•Installer et håndklæde rack til at vise de blå håndklæder på væggen. Vælge et rack, der matcher badeværelse tema. En smedejern rack vil supplere en land-inspirerede look, mens hvid Flet vil forbedre en ø-stil. Brug traditionelle træ reoler til at blande med ethvert design.

•Når du hænge håndklæder på rack, lag dem for et elegant udseende; Du kan bruge tre forskellige håndklæde størrelser, i forskellige nuancer. Hæng en stor blå badehåndklæde først. Lægge et håndklæde i en supplere skygge, gul eller rød, på toppen af badehåndklæde. Udfør udseendet ved at placere en matchende blå vaskeklud på toppen. Du kan ændre farven på håndklædet til at matche badeværelse tema. Placer en blå fingerspids håndklæde med broderi detaljer, såsom en blomsterarter eller muslingeskal design, i nærheden af vasken.

•Drej blå håndklæder og gemme dem på en hylde. Kast tre håndklæder af samme størrelse og lægge dem side-by-side. Før placere dem på hylden, binde dem med et stykke rustikt sejlgarn eller et bånd som et dekorativt indslag. Du kan også placere gruppen af håndklæder på en vintage stol eller forfængelighed tabel, afhængigt af badeværelset design.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com