Hvordan man kan dekorere et badeværelse med et brusebad Stall som en Spa

July 31

Hvordan man kan dekorere et badeværelse med et brusebad Stall som en Spa

Selv hvis dit badeværelse ikke har et luksuriøst badekar, kan du stadig gøre det til en spa-lignende rum. At skabe en beroligende spa føler kan nemt gøres med badeværelsestilbehør såsom fluffy håndklæder, lotion, lys og blomster. Forkæl dig selv i bruseren ved at oprette en siddeplads, skal du bruge naturlige badeprodukter og en luffa svamp til at slappe af og vaske væk bekymringer i dag.

Instruktioner

•Rens og de-rod badeværelset. Kurbade er typisk meget ren med minimal dekoration. Rense badeværelset og fjerne alle unødvendige elementer. Placer skraldespande under vasken og klare rod ned af imødegå.

•Tilføj en stol eller bænk i brusenichen. Selv om der ikke er en balje i badeværelset, kan du slappe af på en vandtæt Taburet eller bænk.

•Emphasize renhed ved hjælp af naturlige badeprodukter og en luffa svamp. Placere en række gode-duftende, naturlige sæber i brusenichen. Placer to til tre luffa svampe i en skål på en hylde i stalden.

•Sæt fluffy håndklæder om counter og hylder og stativer. Nye, fluffy håndklæder er en billig måde at give et badeværelse en spa-lignende føler. Fold tre håndklæder og placere på en hylde eller counter. Du kan også rulle badehåndklæder og placere dem i en kurv på gulvet. Ligeledes kan håndklæder være rullet og placeret i en lille kurv på hylden eller counter eller stablet i en pyramideform. For ekstra luksus, Læg et håndklæde varmere i hjørnet eller på væggen og drapere to håndklæder over det.

•Naturlig elementer tilføjes en spa-lignende føler. Bruge ægte eller kunstige blomster som orkideer eller liljer, eller en lille bambus plante.

•Ingen spa badeværelse er komplet uden stearinlys. Sætte stearinlys i to til tre glas vaser og placere på counter eller hylde. Du kan også sætte tre stearinlys på en lys plade og omgive dem med dekorative sten og blomsterblade. Stearinlys, der giver en beroligende aroma såsom lavendel er anbefalet.

•Sæt Dekorativt tilbehør og lotions på disken. Sæbedispenser, Tandbørsteholder og lotion dispenser bør være et matchende sæt, såsom bronze eller chrome. Fylde Standere med dejlig duftende sæber og cremer.

•Among nice sidste hånd du kunne tilføje er en blød og fluffy kjortel hang bag døren og komfortable hjemmesko placeret af brusekabine. Du skal også bruge en luksuriøse tæppe uden for bruseren døren til at trøste dine fødder som du forlader bruseren. Placer en radio eller CD-afspiller på hylden til at lytte til afslappende musik eller lyden af rindende vand. Hænge billeder skildrer fredelige scener.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com