Hvordan man kan dekorere et badeværelse med fliser på toppen & træ på bunden af en væg

September 17

Hvordan man kan dekorere et badeværelse med fliser på toppen & træ på bunden af en væg

Badeværelset behøver ikke at være et strengt funktionelle sted hvor du rense din krop og børste dine tænder, forberedelse til den kommende dag. Med den rigtige indretning og atmosfære, kan badeværelset let blive et fristed i dit hjem. Et badeværelse, der har væggene med fliser på toppen og træ i bunden, kan synes som en udsmykning challenge, men det er ikke. Sådan designdetaljer vil tillade dig at skabe en virkelig slående rum.

Instruktioner

•Stain træ, at rederierne den nederste del af dine vægge med træ pletten farve efter eget valg. Nuancer som golden honning, kirsebær og mahogni er alle varme nuancer. Bruge et vandtæt lag polyurethan top coat for at beskytte træet.

•Match alle efterfølgende træ stykker til denne farve af pletten. For eksempel, skal træ spejl ramme, træ af kabinettet, træ på toiletsædet alle være denne farve.

•Vælg badeværelsestilbehør, der matcher den flise farve. For eksempel, hvis din flise er mint grøn, Vælg mint grøn vindue behandlinger og en mint grøn bademåtte og håndklæder.

•Tilføj dekorative tilbehør i en tredje farve; denne farve kan være, hvad du har lyst. For eksempel, fed nuancer ligesom rød eller guld ofte virker godt. Tilføje en lille guld statue eller guld indrammet billeder til væggen, eller tilføje en buket røde blomster i en rød keramik vase.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com