Hvordan man kan dekorere et badeværelse, når det er malet blå

August 4

Hvordan man kan dekorere et badeværelse, når det er malet blå

Blå er en farve fundet almindeligt i badeværelser, fordi det er forbundet med rolig følelser. Fordi der er et utal af blå nuancer, er at nå din stil valg forholdsvis enkel. Uanset om du går efter en dramatisk havet scene eller en rolig, rustikke appel, der er en blå skygge, der passer til din indretning.

Land appel

Land-stil badeværelse med blå vægge er let opnås gennem harmonisering af accenter og tilbehør. Skabe en hyggelig, rustik føler med alderen vidjer kurve fyldt med potpourri. Hvis din hardware inventar er moderne, erstatte dem med vintage stil. En alderen træ brystet kunne tjene som en vaskeri hæmmer eller som siddeplads når dækket med en koordinerende blå pude. To rustikke lanterner monteret ved siden af en antik udsmykkede spejl finish off land badeværelse.

Nautiske atmosfære

Oprette ocean-lignende appel med masser af blå, hvid og grøn accenter. Blå og hvide striber er ideelle for et maritimt tema. Havet-glas flise baggrund bag badeværelse vask vil koordinere med de blå vægge for at skabe en slående marine-stil resten plads. Muslingeskaller og grønne palm planter vil samle det tropiske ocean tema. Gennemføre listige indretning såsom en besked-i-en-flaske eller endda en malede skib hjul monteret på væggen som beroligende accenter.

Rolig, Spa miljø

Spa-lignende atmosfære, fjerne alle tiltraengte forskoennelser. Køb slanke beholdere i en neutral tone eller en sølvskinnende grå til skjule væk alle dine produkter til personlig hygiejne og lille badeværelse apparater. Vælg blød, afslappende nuancer som bleg blues, bløde grønne og masser af neutrale farver som hvid eller creme til koordinering. Fyld sofistikerede glasflasker med blå bad perler og placere dem på disken til at dobbelt som indretning. Bar sæber placeret i glas skaber krukker med låg og Dæmp lamper en beroligende atmosfære. Installere wall kroge til at hænge Plys kåber og håndklæder.

Fed og Funky Designs

Arbejde omkring beroligende blå vægge for at skabe en optimistisk stemning. Gennemføre masser af caribiske greens og levende gule for en energisk føler. Hvide accenter bidrage til at opveje dynamikken i dristige farver. Funky plakater, underligt formet vaser og mønstrede siddepladser polstring i kontrasterende farver er en acceptabel valg. Blive advaret, men at alt for mange stænk af farve kan oprette en "travl" look, som er uønskede i et space, designet til at være rolig og afslappende. Opt for to levende farver, ikke herunder din blå vægge, og holde sig til en neutral accent at udjævne ting.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com