Hvordan man kan dekorere et badeværelse ved hjælp af Terra Cotta farver

April 1

Terra cotta, farve, stammer sit navn fra en brunlig-rød fyret ler. Denne jordiske tone inspirerer en palet af naturlige appelsiner og reds for en ørken, Southwestern, mexicanske, Middelhavet eller toscanske føler. Brug en terra cotta farve ordningen i et badeværelse til at oprette en energisk atmosfære eller en beroligende, afhængigt af lysstyrken af nuancer. Kombinere flere terra cotta toner for at skabe kontrast og harmoni i rummet og bruge komplementære farve accenter tilføje variation og interesse.

Instruktioner

•Paint væggene en terra cotta farve. For en mere energigivende værelse, skal du vælge en lysere farve tættere til den orange side af spektret. For en afslappende effekt, skal du vælge en mere afdæmpet hue med varm pink eller røde undertoner. Bruge latex maling på en ru mur eller købe en tekstureret maling med kvartssand tilføjet til en lidt ru tekstur, giver vægge dybden, der fremkalder adobe eller terra cotta ler.

•Installer keramiske fliser i en terra cotta farve. Bruge en lille smule af flise til en accent eller gøre det et brændpunkt i rummet. Flise køkkenbordet eller forfængelighed, brusebad, gulvet eller en accent væg. Bryde op store områder af terra cotta fliser med lejlighedsvise accent fliser med lyse blå, grønne eller gule mønstre i en mexicansk eller italiensk motiv.

•Applicer naturlige træ finish til møbler på værelset eller male det og give det en antik finish. Male små stykker af møbler blå eller hvide og sand hjørner og kanter til at udsætte træ nedenunder. Installere smedejern hardware, såsom hængsler og skuffen trækker. Hvis du vælger at male dine møbler terracotta, bruge en skygge mærkbart lysere eller mørkere end dit gulv og vægge og dekorere med fed, farverige tilbehør. Et værelse uden nok kontrast er kedelig og livløs.

•Accessorize med accent farver og teksturer. Blue er et supplement til et terra cotta farve ordningen; Brug lyse blå keramiske sæbeskåle, kosmetiske flasker og blå håndklæder. Hænge smedejern håndklædestativer, væg sconces og en lille lysekrone. Tilføj hvid eller guld spejl rammer. Vælg en badeforhæng med et mønster, der passer til din accent flise eller din accent farver eller blå, hvid eller guld.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com