Hvordan man kan dekorere et barns soveværelse i militær Camouflage

August 22

Hvordan man kan dekorere et barns soveværelse i militær Camouflage

Dekorere dit barns værelse med en militær camouflage tema, bruge store-købte indretning eller lave din egen, til at sammensætte en one-of-a-kind soveværelse, at han kan være stolt af at kalde sin egen. Indarbejde en række camouflerer fra grålig-desert camo til skov-grøn eller jungle camo.

Instruktioner

•Paint vægge i en lys farve fundet inden for den camouflage, du bruger. For eksempel, hvis din søns værelse er baseret omkring lys grå, tans og sort ørken camouflage, male væggene en lys tan, fløde eller grå. Male en camo design på den nederste del af væggen som en kant rundt i lokalet, eller på en hel væg, hvis du vil have noget mere travlt.

Hæng en grænse eller aftagelige selvklæbende mærkater på glatte vægge. Vælg camouflage eller militære figurer såsom kampvogne, fly, helikoptere eller stjerner. Nogle Vægoverføringsbilleder kan fjernes og genanvendes mange gange, som vil tillade dit barn at rent faktisk at spille med væg udsmykning. Indramme plakater eller billeder med militære billeder eller camouflage Strækstoffer over træplader til at pryde væggene.

•Sæt sengen inde i et telt, hvis der er værelse, eller oprette en camouflage-polstret hovedgærde i sengen. Male en camouflage design på træmøbler som en kommode. Ændre doorknobs til nyhed militær-formede knopper. Metal eller chrome møbler kan give soveværelset en kaserne atmosfære.

•Finish seng med en camouflage bed sæt eller dyne, der er udstyret med militære køretøjer eller symboler. Sengetøj bør matche gardinerne og supplere stemningen i rummet, uanset om det har været prydet med tegneserieagtige militære køretøjer eller virkelige militære emblemer.

•Accessorize værelse med nyhed elementer såsom en lampe, der ligner en gammeldags lanterne, eller ægte militære elementer såsom gamle kantiner, kompasser og andre gear overleveret fra en slægtning eller købt på et overskud butik. Spray-Paint en 55-gallon drum med en camouflage mønster til brug som et vaskeri hæmmer, eller købe militære netting og hænge det under loftet for en autentisk fornemmelse. Sammensætte militære model køretøjer med dit barn og læg dem på hylderne. Gøre pyntepuder ud af virkelige militære skjorter, der har været gået ned.

Tips & advarsler

  • Vælge en bestemt stil eller stemning, som en bestemt gren af tjenesten.
  • Blå og pink camouflage er tilgængelige, hvis din søn eller datter ville foretrække en out-of-the-ordinære version af camouflage.
  • Bruge camouflage sparsomt, eller hele rummet vil blive oversvømmet og de enkelte varer vil ikke skille sig ud.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com