Hvordan man kan dekorere et barns værelse i keramik laden stil

October 30

Keramik Barn børn er et førende mærke i home decor. Hvis du elsker deres udseende, men ikke har råd til deres priser, replikere udseende selv ved hjælp af lignende varer. Der er et par vigtige måder at opnå typografien Pottery Barn, og ved at læse denne artikel vil du hurtigt blive en pro.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere et barns værelse i keramik laden stil

•Start med møblerne. Den typiske soveværelse suite indeholder en twin seng, en nat står, en kommode, tower kommode og et skrivebord. Keramik laden stilarter er normalt ikke udsmykkede, men har lige nok detaljer at tilføje interesse for stykker. Møblerne er massivt træ og er meget robust. De almindelige farver er hvid, pink, Expresso, sort og Sun Valley honning.

•Brug væg enheder og opbevaring at holde værelset pænt og rent. Væg cubbies eller bogreoler er et billigt alternativ. Pottery Barn sælger normalt lærred kasser eller kurve med liners til opbevaring af legetøj og andre elementer i. Placere kasser eller kurve i væg cubbie eller på boghylden for en lignende udseende.

•Decorate med en ordning af farver, og hvis du bruger et tema, at forblive tro mod temaet. Forsøge at undgå at blande temaer, som kan føre til rummet ser rodet og forvirrende. Pottery Barn holder hvert værelse, enkle, rene og lyse.

•Brug tavler, pind bestyrelser og stof omfattet pin bestyrelser til at organisere elementer, der ellers ville liggende omkring. Disse kunne hænges over skrivebordet, eller ved siden af et håndværk bord. Nævn giver dig mulighed for barnet at sætte deres ting væk i en pæn og mere organiseret måde.

•Kontrollér brug af hylder og wall kroge. Sted tidsskrifter, bog slutter, keramiske dyr og sparebøsser på bog hylder. Hænge spille tøj, hatte eller jakker på wall kroge, som er dekorative og giver en nem måde at rydde op.

•Hold vinduerne åbne og rense. Keramik stald vinduer giver masser af lys ind i rummet. Dette giver en samlet lyse og rene effekt i rummet.

Tips & advarsler

  • Afhente en Pottery Barn børn magasin til at finde en plads, du ønsker at modellere dit barns værelse efter. Køb på junk butikker, sending salg, online auktioner, eller den lokale salgs netværk at finde gode tilbud til dit barns værelse.
  • Sørg for de objekter, du føjer til dit barns værelse ikke er blevet tilbagekaldt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com