Hvordan man kan dekorere et barns værelse med blå & guld

March 21

Dekorere dit barns værelse i nuancer af blå og guld til at skabe energi, der nærer en barnets sjæl. Guld er en intens nuance af gul, der symboliserer royalty. Du kan tone guld farve "værdier" op eller ned, afhængigt af dine præferencer. Blå symboliserer fred, Ungdom og spiritualitet. For en drengs værelse, vælge blå vægge og blå sengetøj med guld accenter. For et pige værelse, bruge en skygge af bleg guld maling til væggene og en lysere nuance af samme farve for sengelinned.

Instruktioner

•Vælg din maling. Besøg en maling butik eller gå til en stor maling forhandler websteder at bruge visualisering software, der tillader dig at "male" et soveværelse i forskellige nuancer (Se ressourcer). Vælg lysere nuancer af blå og guld for en trøstende endnu legende kvalitet. Nogle lysere nuancer af guld har navne som "sunglow," "gylden gul," "gyldne tæppe" og "bleg guld."

•Paint væggene en lys skygge af guld, herunder vindueskarme og rammer. Male Soveværelsesmøbler i legende, skiftende nuancer. For eksempel male hovedgærdet blå og trimme den med guld. Male en kommode ramme i guld, blå skuffer og knapperne guld.

Forpakket sengelinned i nuancer, der passer til maling. Vælg din maling først, og bringe maling chips med du vælge strøelse. Hvis du ikke kan finde færdige sengetøj, der matcher, overveje at sy din egen Talsmanden og shams.

•SEW guld panel gardiner for vinduerne, eller købe malet træpersienner i en guld skygge.

•Find en blå eller guld keramiske lampe, og placere den på en malet natbordet. Ramme en forfængelighed spejl med støbning malet blå på toppen og bunden og guld på hver side.

Forpakket en stor blå sækkestol og en guld bomuld tæppe til midten af rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com