Hvordan man kan dekorere et bjerg hus køkken

November 6

Et bjerg hjem har tendens til at bære en naturlig, rustikke tema. Stål og andre moderne materialer sammen med moderne former, ser normalt ud af sted i et hjem, omgivet af træer, klipper og vand. I stedet, en mountain house bør være dekoreret med enkle elementer afspejler dem, der findes i naturen og organiske former. Dette tema kan gennemføres i alle rum i huset, herunder køkkenet. Her er nogle nyttige retningslinjer.

Instruktioner

•Brug naturmaterialer hvor det er muligt. Hænge ægte træ kabinetter, ikke laminat. Holde sig væk fra farver som hvid og sort, og stick med reel fyr, eg eller kirsebær woods. Bære dette tema i bordplader, som bør være granit eller en sten sammensat.

•Brug farver findes i naturen til dit tilbehør. Vælg neutral maling farver snarere end levende juvel toner. Holde sig væk fra stærkt mønstrede vindue behandlinger og vælge enkle gardiner, der vil ramme den fantastiske naturlige udsigt uden for dit køkken vinduer. Bruge en interessant gren, frataget bark, for en gardinstang i stedet for en metalstang.

•Tilføj en ægte træ gulv til din køkken snarere end vinyl eller laminat. Mens ægte træ er dyrt, vil det give dit hus et autentisk, mountain home indtryk. Derefter skal du føje en klud kaste tæppe til en hyggelig stemning.

•Kør den hyggelige følelse af en bjælkehytte i dit køkken ved at sætte en smuk Petroleum lanterne på tælleren, eller hænge op over en ø i stedet for vedhæng lys. Hvis hænge dem, skal du vælge elektriske lanterner, der er lavet til at ligne petroleum. Skiftevis, bruge lys til at skabe en hyggelig stemning ved at hænge et ægte stearinlys lysekrone over siddepladser område eller køkken ø.

•Kontrollér din siddepladser afslappet. I stedet for at sætte stole omkring dit køkkenbord, skal du bruge bænke med bløde pyntepuder. Tilføje en vase med mountain vilde blomster i midten af bordet.

Tips & advarsler

  • Oprette en sten tilbage splash for en meget autentisk føler. Overvej at tilføje en brændeovn eller pejs til køkkenet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com