Hvordan man kan dekorere et bordtennisrum

July 29

Hvordan man kan dekorere et bordtennisrum

Bordtennis er et registreret varemærke for et populært mærke af bordtennis udstyr. Dekorere din bordtennisrum for at sætte stemning for sjov, legende spil eller tunge konkurrence afhængigt af dine præferencer. Hvordan du vælger at farve rum og hvad du vise omkring din bordtennisbord vil gøre hele forskellen. Mens næsten alle rum kan være dekoreret på en dag, vil du tage din tid, planlægning i lokalet, før du begynder, så du ved præcis, hvad du vil se i din færdige bordtennisrum.

Instruktioner

•Vælg en farve til maling eller tapet rum i, ved hjælp af lys, legende farver som hvid, gul, lys blå eller mint grøn for en munter stil af spil eller bruge dyb grøn, rød eller marineblå for at fremme et mere konkurrencedygtigt miljø.

•Sæt din bordtennis bord i det rum, hvor du vil have mindst 3 fødder plads på hver side af bordet og 5 til 6 fod åben plads på enderne.

•Suspend belysning over tabellen forudsat det ikke hænge lavt eller det kan blive ramt med Ping-Pong bold og/eller blok synlighed. Placer gulv lamper i hjørnerne af rummet og vejen swingende padler at give lys, hvis en loftslampe er ikke en mulighed.

•Sæt polstrede stole eller en kærlighed sæde i værelset godt ud af måde din tabel play plads skal give tilskuere og venner venter på en tur et sted at sidde. En afslappet atmosfære fastsat sækkestolen stole i stedet for robuste møbler, og stak dem et hjørne til opbevaring.

Hæng kapper eller korte gardiner langs hvilken som helst Vinduer i rummet for at overdøve sollys, som kan komme ind i en spillers øjne. Bruge farver til den staffage, der koordinerer med dine vægge.

•Monter en tavle, skrivbare markør board eller resultattavle til muren nær midterlinjen af Ping-Pong bord til at holde styr på point og give en førertavle for den aktuelle bedste spiller.

•Monter en tavle, skrivbare markør board eller resultattavle til muren nær midterlinjen af Ping-Pong bord til at holde styr på point og give en førertavle for den aktuelle bedste spiller.

•Incorporate andre elementer på en bogreol eller i et skab, du ønsker at have i rummet som en CD-afspiller, ekstra pagajer, bolde og flasker med vand.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge loft fans til at afkøle rummet under opvarmet afspilning; ellers kunne få sendt omstrejfende bordtennis bolde flyver.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com