Hvordan man kan dekorere et børneværelse med en Wrestling tema

September 16

Hvordan man kan dekorere et børneværelse med en Wrestling tema

Populariteten af wrestling shows er eksploderet i de seneste 15 år. Brydning stjerner har komplekse personas og drev sæbe-opera som replikker. Lys, makeup og action Wrestling gør det en naturlig tema for en drengs soveværelse. Her er hvordan man kan sætte en sammen.

Instruktioner

•Indstil tonen i rummet ved at oprette en brydning ring vægmaleri på en væg. Male en grå eller sort base (mat) og derefter male i reb og hjørnerne af ringen. Se på billeder af en wrestling-ring og har et kunstnerisk ven hjælpe dig med at skildre det. Omfatte sløret ansigter i baggrunden til at repræsentere publikum og dit barns yndlings wrestling association breve på siderne af corner puder.

•Carry tema ind i seng og sengetøj. Hvis dit barn har en seng med hovedgærde indlæg, dække dem i tykke sorte puder kan du gøre ved at omslutte skum med sort stof. Ældre børn kan nyde nogle røde eller blå reb accenter langs siden af sengen (dette ikke ville være sikkert for yngre børn). Brug almindelig blå eller grå sengetøj på sengen og sy store "WWE" bogstaver på sengetæppe. Skære bogstaver ud af filt og sy dem til toppen af tæppet.

•Dress op vægge med wrestling plakater af dit barns yndlings stjerner. Du kan købe dem online eller på en wrestling event og placere dem i billig, færdige rammer. Overveje indramning brydning T shirts så godt.

•Display samleobjekter. Hænge smalle hylder over et skrivebord eller tv for at holde fravriste actionfigurer og dit barns brydning trofæer. Dette er også et godt sted til store wrestling DVDs og andre memorabilia.

Hæng en mikrofon fra midten af rummet for at dit barn kan spille "speakeren." Du kan bruge en mikrofon, der er tilsluttet en forstærker (legetøj-type) og derefter hænge det fra en ledning, så det kan trækkes ud af vejen. Børns karaoke maskiner arbejde stor for dette sæt.

Hæng imiteret championship bælter på døre, skab og soveværelse. Du kan finde dem på kostume butikker eller brydning hjemmesider. Hænge dem fra en søm, således at dit barn kan nemt smutte dem ud til frikvarter.

•Tilvejebringelse nogle ekstra siddepladser i rummet med rød eller blå beanbag stole. Dette giver et blødt sted at slappe af samt at bryde falder fra nidkære spille med venner.

Tips & advarsler

  • Bliv ikke overrasket, hvis dit barn blive ophidset og ønsker at hoppe på sengen og hoppe rundt i lokalet, mens spillet "wrestling." Gøre møbler så sikker, som du kan ved at dække skarpe hjørner. Sørg for at fastsætte nogle opførsel regler så godt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com