Hvordan man kan dekorere et College pige soveværelse

July 10

Hvordan man kan dekorere et College pige soveværelse

Når en ung kvinde er college alder, er det en gang i hendes liv, når hun er ved at undersøge alle sine muligheder for sin fremtid. Hun forsøger at blive uafhængig af forældrene og begynde et liv på sin egen. Udsmykning et college pige soveværelse er ikke svært, hvis du huske på dette ønske om uafhængighed og en ny begyndelse allerstørste i dit sind. Om udsmykning lille plads i et kollegium kollegieværelse eller redecorating hendes værelse hjemme, vil grundlæggende designideer hjælpe dig udføre opgaven.

Instruktioner

•Spørg din college pige hvilken type decor stil hun har i tankerne for hendes værelse. En person, der foretrak et casual, landlig stil i fortiden kan nu foretrækker et eklektisk, moderne look for hendes værelse. Andre kvinder kan ønsker en traditionelt look eller en formel stil. Selv hvis du kender college pigen godt, kan hun ønsker at prøve et helt nyt look.

•Purchase funktionelle møbler uanset hvad stil din college pige begær. Bogreoler, Læselampe, skrivebord eller en hyggelig stol eller vindue sæde til at krølle i mens de studerer er både attraktive og funktionelle. Omfatte osmannerne med skjulte storage, cedar kister og skab arrangørerne, så hun kan holde alle sine ejendele opbevares i, når hun har brug for dem.

•Invest i nyt sengetøj, der koordinerer med stil i rummet. Geometriske prints eller abstrakt stænk af farve arbejde godt for moderne soveværelser. Bløde pastelfarver med blomster eller stribet print fungerer godt i et land, traditionelle eller formelle stil. Sengen er ofte det største stykke af møbler og brændpunkt i rummet. Derfor sætter køber nyt sengetøj tonen for soveværelse indretning.

•Purchase komfortable ekstra stole til soveværelset, sækkestole, instruktør stole, papasan stole eller endda store gulv puder. College piger har ofte gæster i deres soveværelse at studere eller chat. En cedar brystet eller osmanniske kan fordoble som ekstra siddepladser, hvis de er bygget af solide materialer.

•Paint værelse i en frisk, ny farve, der koordinerer med strøelse og anden indretning. Denne billig teknik kan dramatisk ændre udseendet af rummet.

•Purchase illustrationer, forhæng, pyntepuder, lampeskærme, tæpper, afghanere og andet tilbehør, der koordinerer med stil og farver i rummet. Matcher indretningen forbedrer den generelle stemning i rummet og hjælper med at afspejle college pigen stil og personlighed.

Tips & advarsler

  • Holde sig væk fra prints, farver eller stoffer, der er for ungdommeligt eller at college alder pige ville overveje fjollet. Modtager hendes input på alle valg er nøglen til at skabe et soveværelse, hun vil nyde.
  • Undgå for meget rod, dette kan resultere i et soveværelse, der ikke er meget afslappende. College liv er hektisk og college pige har brug for et roligt sted at slappe af.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com