Hvordan man kan dekorere et familie værelse med Wainscoting

July 6

Indarbejde eller tilføje wainscoting til din familie værelse som en del af rummets indretning. Fremhæv det eller minimere indvirkningen med resten af dit indretning, afhængigt af dine præferencer. Enten måde, indretningen af rummet skal passe ind med måde funktionerne værelse samt din families livsstil og smag. Vælg en stil eller tema for rummet og bruge farver og tilbehør til at samle hele rummet.

Instruktioner

•Paint vægge omkring wainscoting eller brug tapet. Hvis du ikke kan lide farven på wainscoting, male det så godt. Hvid wainscoting er nyttig for lyse, luftige værelser eller temaer som en strand tema. Mørke wainscoting er mere dramatisk for en mere maskulin eller formelle familieværelse. Male wainscoting og væg samme farve, hvis wainscoting er ikke din stil, og du ønsker at minimere det uden at rive det.

•Anbring dine møbler mod en væg således at det dækker så meget af wainscoting som muligt, hvis du ønsker at mindske dens virkning, eller forlade møbler ned af væggene, hvor det er muligt at henlede opmærksomheden på væggene.

Hæng billeder eller illustrationer i øjenhøjde et par inches over wainscoting. Vælg rammer at matche eller supplere wainscoting farve. For eksempel, hvis du har hvide wainscoting, lys blå vægge og en strand tema; derefter vælge hvide billedrammer at ramme billeder af dine foretrukne strand eller sort / hvide fotos.

•Træk værelse sammen ved hjælp af tilbehør. Til country cottage decor, tilføje farverige, godt slidte tæpper, et kast og buketter af blomster. Brug stearinlys, statuer, potteplanter eller nips, der supplerer indretningen. Indarbejde farven på wainscoting i mindre tilbehør, så alle elementer flyder uden at tage væk fra det.

Tips & advarsler

  • Hvis du kan lide udseendet af wainscoting, men har ikke budget til en professionel til at installere det og ikke har den "vide hvordan" for at gøre det selv, overveje at bruge tapet eller maling til at opdele væggen i en øverste og nederste del for den samme virkning.
  • Forsøg ikke at installere eller fjerne wainscoting, hvis du ikke har erfaring eller værktøjer til at gøre det ordentligt.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com