Hvordan man kan dekorere et gammelt hus med skrå lofter

November 25

Hvordan man kan dekorere et gammelt hus med skrå lofter

Udsmykning et ældre hus med skrå lofter kan være lidt af en udfordring, især hvis lofterne komme ned lav og begrænse mængden af vægplads, du har brug for møbler og indretning. Nøglen til udsmykning i et hus med skrå lofter er at vide, hvor meget plads du har og fokusere på at finde emner, der vil arbejde inden for rammerne af pladsen.

Instruktioner

•Measure din væg plads så at du vil vide hvor høj en vare kan være og stadig passer til mod din væg. Nogle ældre huse har meget skrå lofter, at kun forlade et par fødder mellem kanten af loftet og gulvet, hvilket gør dem sværere at arbejde med end dem, der passer til en fuld 8 fod af muren mellem loft og gulv.

•Vælg indretning elementer, der vil passe mod dine vægge. Lille bogreoler og kuriositet kabinetter, såvel som malerier og billeder, kan skabe en flot udsmykning tema. Hvis du har svært ved at finde poster, der vil passe mod dine vægge, tjek antikke møbler, som har tendens til at være mindre end deres moderne kolleger.

•Anbring dit dekoration elementer i dit hjem som ønsket. Vær ikke bange for at flytte elementer rundt for at skabe det helt rigtige look.

•Paint dit loft. Fordi de skrå lofter ofte tage op betydelig plads, kan du bringe dem i din udsmykning tema ved at male dem til accent dit værelse eller fremhæve din indretning og farvesammensætning.

Tips & advarsler

  • Hvis du har flere vægplads i nogle områder af rummet end andre, drage fordel af disse rum ved at placere større ting, såsom vitrineskabe, i disse rum.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com