Hvordan man kan dekorere et Garden Shed som en udhus

October 29

Oprette en samtale stykke i din baghave ved at tilføje en lille historiske charme til din havearbejde stald. Dekorere den verdslige lagerområde til at ligne en nødvendighed gårsdagens--et udhus. Tilføje indslag fra fortiden gør rutinemæssig ture til de haveskur sjovere mens forskønne din udendørs rum. Klukle på gamle potte-tema tegnefilm mens pottemuld blomster eller opbevare plæneklipperen i din helt egen garden shed vendte udhus.

Instruktioner

•Forbered ydersiden af den haveskur. Dukke op igen udvendigt vægge med cedertræ shakes, planker af gamle stald træ eller mursten i alderen. Vedhæfte en kuppel på taget for en victoriansk æra-tema udhus. (Se Reference 1). Overvej at tilføje wire-dækket loft ventilationskanaler til frisk luft i haven skuret.

•Decorate haveskur døren. Skære en halvmåne i døren for klassiske udhus karakter. Fastgør et stykke Plexiglas inde i cut-out til at holde skuret vejrbestandig. Hænge et vintage tegn på ydersiden af døren velkommen gæster. Vælg gamle toilet tegn fra en antik butik.

•Decorate de indvendige vægge af haven skuret. Bruge gamle aviser og katalogsider som tapet. Sørg for at efterlade en gammel mail-order katalog på et synligt sted, med et par sider allerede revet ud fra tidligere udhus brugere.

•Tilføj en bænk til en mur i haven skuret. Tillad toppen af bænk at åbne for opbevaring af haveredskaber. Pynte toppen af bænk med en gammel toilet sæde låg. Hænge sjove badeværelse ordsprog eller potte-joke tegnefilm nær bænk.

•Tilføj tilbehør til skur til at give det et badeværelse føler. Ramme gamle reklamer for toiletter, VVS og toilet papir og hænge dem på de indvendige vægge. (Se Reference 1). Hænge en historisk lanterne fra loftet for en varm glød i skuret. Gøre gardiner ud af jute feed sække for at tilføje personlige oplysninger. HEM en enkel lomme langs kanten og bruge en træ dyvel stang til at hænge gammeldags vindue belægninger.

Tips & advarsler

  • Hvis du planlægger at konvertere havearbejde skuret til en fungerende udhus, kontakte lokale planlægning og zoneopdeling embedsmænd. Grave ordentlig dræning for et udhus skal godkendes og kontrolleres før arbejdet begynder at opfylde lokale spildevand og affald fjernelse retningslinjer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com