Hvordan man kan dekorere et haglgevær hus

September 16

Hvordan man kan dekorere et haglgevær hus

Shotgun huse er smalle boliger, kun omkring 12 fod bred, uden gangarealer. Ét rum fører direkte til en anden. De blev først bygget i Louisiana starter efter borgerkrigen til de tidlige 1920. Mange kan stadig findes i og omkring New Orleans og selv i andre dele i landet. Mens smalle huser shotgun også funktion høje lofter, som bør udnyttes når udsmykning. Læs videre for at få mere udsmykning tips til shotgun huse.

Instruktioner

•Think tynd og høje. Shotgun huse har høje lofter men smalle værelser. Vælge møbler, der er af mindre omfang, men høj, såsom en smal, høj reol snarere end en bred underholdningscenter.

• Lad i lyset. Shotgun huse ikke har mange vinduer, så maksimere vinduer du har ved hjælp af ren og skær gardin paneler af en let stof, snarere end tunge gardiner. Brug blinds for beskyttelse af personlige oplysninger, der kan rulles hele vejen op i løbet af dagen at lade i så meget lys som muligt. Tilføje spejle på væggene til at reflektere lyset.

•Paint vægge. Værelser i shotgun huser flow direkte ind i hinanden, så skal du vælge komplementære farver. Faktisk er det bedst at vælge et farveskema af tre eller fire farver for hele huset, og holde sig til den. For eksempel, kunne væggene være lyseblå og taupe i hvert værelse, med grønt i en fremhævelsesfarve i stuen og hvide accenter i køkkenet.

•Tilføj arkitektoniske detaljer, der understreger højde. Shotgun huse er enkel, rektangulære bokse. Fancy dem op ved at tilføje rulle arbejde til din veranda, molding til vægge og loft medaljoner omkring lamper og lysekroner. Alle er nem at fastgøre med en lille konstruktion klæbemiddel.

•Multitask. Fordi der er normalt meget få værelser i et haglgevær hus (normalt kun 3-5 i alt), får man Sørg for de kan gøre double-duty. Køb et sofabord, der kan også fungere som en lagerplads til dine dvd'er. Installer reoler eller en buffet ud din spisestue tabellen kan rumme en bærbar computer, og office materialer når du har brug at betale regningerne.

Tips & advarsler

  • Tour renoveret nogle historisk shotgun huse til at få ideer, især hvis du ønsker at forblive tro mod stilen i den angivne periode.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com