Hvordan man kan dekorere et hjem Gym

August 13

Hvordan man kan dekorere et hjem Gym

Det kan være vanskeligt at motivere dig selv til at træne hvis dit hjem gym er en trist, trist og deprimerende værelse, selvom du har alt det nyeste udstyr. Dekorere dit hjem gym, så det er en tiltalende, men praktiske, sted at træne. Der er mange ting, foruden spejle, der kan fikse op et hjem gym, således at det er mere tiltrækkende end nogen store, fancy kvarter gym.

Instruktioner

•MAP dit hjem gym plads på graftegning papir eller ved at oprette en skaleret plantegning med en lineal. Tegne hvert stykke udstyr, eller det udstyr, du planlægger at købe, i det rum, hvor du ønsker det skal gå. Bekræft dimensionerne af udstyr og plads til at bruge det, så du efterlader plads nok for hvert stykke.

•Paint vægge i en lys farve, såsom en varm hvid eller cool blå-grå. Farven skal føle sig velkommen til dig, men skal også føle sig åben, luftige og ren. Hvis du bemærker, at du synes at føle sig mere energisk i visse farvede værelser, male dit hjem gym i denne farve.

•Installer gummi måtter over flise eller tæppe i dit hjem gym til at absorbere lyden af vægte eller barer droppe eller klirrende. Måtterne vil gøre øvelser mere komfortabel og hjælpe med at forhindre dig i at glide, samt beskytter dine gulve af udstyr.

Hæng fuld længde spejle på mindst én væg så du kan se din form og pas på dig selv udføre visse elevatorer eller øvelser. Kun hænge spejle på en væg, så du kan stå over for anden vej hvis du ikke kan lide ser dig selv hele tiden.

•Medtagelse inspirerende billeder, uanset om det er havet, din foretrukne strand, atleter, der inspirerer dig, du i en bikini eller din drøm krop. En sletbare bestyrelsen til at spore din vægt eller træning er en anden mulighed. Et ur vil hjælpe dig med at holde styr på tid og sikre, at du bruger nok tid på hver øvelse.

•Accessorize værelse med grønne planter eller silke planter som de har tendens til at gøre folk føler sig mere tryg. Omfatte et køleskab eller vandkøleren til at holde dig hydreret. Indstille duftende stearinlys på en hylde eller tabellen eller installere væg sconces for at holde luften behageligt duftende. Omfatte loftsventilator, tabel fans eller væg fans til at holde dig kølig. Fladskærms TV kan hænges på væggen og du kan medtage en stereo — med surround sound højtalere om muligt — til at hjælpe dig med at holde motiverede og fokuseret i løbet af din træning.

Tips & advarsler

  • Invitere en ven, relativ eller din partner til at arbejde med dig i dit nye hjem gym. Dette vil hjælpe med at holde begge to i jer motiveret og fokuseret på din sundhedsmæssige mål.
  • Altid sætte sikkerhed før æstetik. Sørg for du har nok plads til korrekt brug udstyr i rummet, eller fjerne det.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com