Hvordan man kan dekorere et hjem i landet

August 31

Komfortable og indbydende, en landejendom skulle komme tilbage til basics, med en stil, der afspejler arten og fællesskab omkring det. En land hjem giver dig en chance for at udvide din udsmykning stil. Her er hvordan du kommer i gang.

Instruktioner

•Vælg afdæmpet malingen farver til væggene. Væggene i dit land hjem bør reflektere lys, varme og oprette en kulisse for dit tilbehør og møbler. Afhængigt af dit land hjem stil--rustik, sommerhus eller toscanske, vil du for eksempel--Vælg rig men dæmpede farver, at koordinere med dine møbler. Beige, tan, rig brun eller salvie grøn kan være god maling farver til dit hjem land.

•Tilføj møbler. Vælg elementer, der er komfortabel og ikke overdrevent mønstrede. Match sofaer og stole med store, rustikke sideborde og sofaborde lavet af træ. Det rustikke udseende virker også i køkkener. Bruge en tung slagter-Block bord som en ø og et nødlidende træ bord til spisning.

•Toss i nogle smedejern. Smedejern fungerer godt i et land hjem køkken eller soveværelse. Et træ og jern sengeramme ser fantastisk med en gammel dyne ovenpå, og smedejern gardinstænger og lysestager kan binde et rustikt udseende værelse sammen.

•Accessorize med fundne genstande og antikviteter. Et par velplacerede samlerobjekter eller antikviteter, rustikke kan tilføje en stor interesse for et værelse. For eksempel, tilføje gamle smør junger interesse for et køkken, mens en antik tog lanterne kan pynte et Familieværelse pejs mantel. Drivtømmer og glat sten fra omkring dit hjem gør nice interesse stykker i badeværelse og soveværelser.

•Limit din brug af land håndværk. Land-stil malet kasser, vægkunst og tilbehør fås på mange loppemarkeder, og antikke storcentre, men hvis du bruger alt for mange af disse elementer, dit hjem kan se kitschede. Brug et eller to elementer, der afspejler andre elementer i dit hjem. For eksempel bruge en rustik hvidmalet boks med en stjerne på det, hvis du har jern stjerner hængende på væggene eller vises på andre områder.

•Kontrollér særlige køkkenområdet. Køkkenet er traditionelt hjertet i ethvert land hjem, og en lille ekstra indsats her vil gøre dit hjem føles mere indbydende. Bruge en lysere maling farve på væggene og accessorize køkken med en udstilling for kogebøger, farverige glas vaser, vævede kurve, antik keramik og kobber gryder og kedler.

Tips & advarsler

  • Være realistisk. En ultra-slanke moderne interiør stil passer ikke en landejendom, så selv hvis du kan lide look, dette ikke er stedet for det. I stedet, lad dit hjem land afspejler dens naturlige omgivelser på en mere behagelig måde.
  • Ikke bruge for meget på tilbehør. Køb på loppemarkeder og værftet salg for kurve og andre rustikke elementer.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com