Hvordan man kan dekorere et hjem i sydvestlige stil

April 13

Hvordan man kan dekorere et hjem i sydvestlige stil

Den sydvestlige stil udsmykning et hjem udviklet som pionererne flyttet vest. Tidlige bosættere kombineret traditionelle stykker med mere oprindelige indretning. Sydvestlige møbler kan ære dine rødder. Sydvestlige boliger er varm og afslappet steder hvor familie og venner samles og opdrage deres børn. Brug møbler du allerede har, men tilføre det en sydvestlige farvepalet. Omdan dit hjem omkostningerne ved et par spande maling.

Instruktioner

•Paint dine vægge en lys farve. Sydvestlige sommerhuse har ofte tykke adobe vægge. Hvis du bor i en lejlighed, kan du nødt til at dekorere rundt beige vægge du ikke kan male. Genskabe Southwestern ser ved at male dit hjem en lyse hvidt eller en blød guld. Lyse accenter og en grundlæggende vægfarven vil holde alle rum fra at være overvældende.

•Mix indendørs og udendørs møbler i en Southwestern-stil hjem. Tjek haven sektion af lokale isenkræmmere for spisestue stykker og accent stole. Du kan ofte finde billigere møbler stykker der, end i en traditionel møbler butik. Du kan spare penge og skabe et unikt sæt. Hvis dit værelse får masser af sollys, kan stof på udendørs møbler ikke falmer så hurtigt. Jern arbejde er et varemærke tilhørende sydvest stil. Mix jern stole med en træ bord så ingen kender du købte udendørs møbler. Afhente farverige lerpotter eller plantageejere at bruge som tilbehør i en sydvestlige hjem.

•Brug bjælker. Lofter er et fokuspunkt i sydvest design. Har en entreprenør skabe faux træ bjælker eller hænge et par væg pæle langs loftet. Dette vil afgrænse plads i en stor stue og trækker øjet opad. Vælge lys eller mellemstore træ toner for en sydvest hjem.

•Der på linjer. Sydvestlige design undgår moderne rene linier. Disse boliger har ofte buet pejse og buegange. Gøre subtile erklæringer med arkitektur af dit hjem i stedet for at bruge fed væg farver.

•Redefine jordfarver. Du kan være træt, når du tænker på en naturlig farvepalet. Til at dekorere en sydvestlige stil hjem, være inspireret af farverne i ørkenen. Jord i den ørken spænder fra en dyb orange farve til at lyse rødt. Friarealer fremhæve turkise himmel. Planter i ørkenen er en lyse kaktus grøn. Sydvestlige stil er en chance for at bruge farver, som du ellers kan være bange for at dekorere med. Balance lysere farver ud med hvide vægge eller jordfarver.

•Tilføj i tekstur. Sydvestlige udsmykning er nemt at leve i, fordi det er slidt og rustik. En sydvestlige hjem vil rumme op godt med børn og hunde. Ser for slidte møbler lavet af nødlidende læder. Finde træ tabeller, som du kan enten male eller pletten. Shop på værftet salg at spare penge og finde nødlidende stykker.

•Accessorize med håndlavede varer. Sydvestlige hjem er fuld af keramik og drømmefangere. Hvis du ikke kan få autentisk sydvestlige elementer i din hjemby hoved til den lokale håndværk fair. Købe tilbehør, der er naturligt hjemmehørende i dit område at støtte lokale kunstnere. Ved hjælp af unikke tilbehør behøver du ikke den samme rum som alle dine naboer. Dit tilbehør kan endda tjene som samtale startere på grund af deres en af en slags natur.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com