Hvordan man kan dekorere et hjem i toscansk stil

April 7

Hvordan man kan dekorere et hjem i toscansk stil

Du kan bringe en smule af det italienske landskab i dit hjem med et lille budget og en smule kreativitet. De centrale temaer for den toscanske stil-stue er mad og karakter; jo mere rustik din indretning bedre. Vintage møbler ser elegant ud for vin-inspireret indretning, og ru-hugget træbjælker og bestyrelser tage på en sofistikeret look når blandet med jordfarver og grønne planter og/eller urter accenter.

Instruktioner

•Paint dine vægge i en jordet tone--dyb rød, orange, oliven grøn, brun eller rust. Toscansk indretning er inspireret af naturen; ved hjælp af giftfri maling vil hjælpe dig holde sig til temaet. Toscansk udsmykning er også rig på tekstur. Male dine vægge med en svamp til at oprette en interessant Mønster.

Forpakket møbler, der er udstyret med alderen eller vintage træ og naturlige metaller som jern og kobber. Køb på antikke og brugte butikker for land-inspirerede kabinetter, borde og stole. Tilføje et distressed look til dine nuværende møbler ved at dække det med en sprutte-coat finish maling. Dekorere med varer, har en "gamle verden" føler.

•Kontrollér spisesalen tabellen i fokus i en toscanske-inspireret køkken. Fordi meget af toscanske kultur kredser om mad, investere i en "bondegård" type rustik bord, komplet med ru-hugget træ. Supplere tabellen enkel, robust med en delikat blonde eller toile (gennemskinnelige linned) dug.

•Decorate med vin og druer tema for en autentisk toscanske udseende. Hænge grapevine kranse rundt døråbninger eller streng lys i form af druer. Fastsat træ skåle fulde af reelle eller falske druer, og bruge en smedejern vin rack til at vise din vin flasker. Hvis du er kunstnerisk, male motiver på tomme flasker vin, eddike og olivenolie og læg dem på køkken hylder og tællere.

•Skabe naturen indendørs ved at vise planter og urter i rustik terra cotta gryder. Bruge kobber gryder og vævede kurve så godt. Oprette en indendørs urtehave med lavendel, timian og rosmarin--de varianter, der forbedrer toscanske opskrifter. Vise kviste af urter indeni olivenolie-fyldte flasker; den urt infunderes olie kommer handy for madlavning.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com