Hvordan man kan dekorere et hjem med en Tuscany tema

February 25

Hvordan man kan dekorere et hjem med en Tuscany tema

Toscanske-tema indretning er centreret på rustik elegance. Varme farver og naturlige elementer bruges til at genskabe den gamle verden charme af den vidtstrakte italienske landskab. Denne stil indeholder smedejern, terracotta og naturlige træstykker, kombineret med tekstiler og væg farver, at fremkalder en følelse af at være i naturen. Denne stil er varm, indbydende, familie venlige og funktionelle. Før udsmykning, tænke på de materialer, du bliver nødt til at integrere i forskellige værelser i dit hjem til at oprette en toscanske-tema indretning.

Instruktioner

•Vælg maling farver for din toscanske-tema hjem. Væggene fungerer som lærred for resten af rummet, så du ønsker at vælge farver, der vil opfordre til at tænke på følelsen af at være i det toscanske landskab. Varme, jordagtige nuancer, såsom terracotta rød, solrige gule, olivengrøn og brændt orange er ideelle valg for dette designstil. Hvis du foretrækker mere neutrale vægge, holde sig væk fra barske hvid og i stedet vælge ecru eller beige.

•Incorporate naturlige arkitektoniske elementer ind i dit hjem til at give det en håndlavet udseende. Ramme vægge og lofter med wide-anlagte, naturlige træ træ. Anvende stuk på vægge før maling dem for at give dem en tekstureret udseende. Bruge terracotta, håndmalede fliser eller travertin fliser backsplash, gulve eller bordplader i et badeværelse eller køkken.

•Furnish værelser med slidte brikker lavet af naturlige materialer. Forsigtigt trykke fyrretræsmøbler med en hammer til at give det et distressed look. Bruge en regenereret træ ladeport som et sofabord. En glas-topped spisebord sat på en smedejern ramme fungerer godt i et køkken eller spisestue. I et soveværelse, som ramme sengen med en smedejern eller udskåret træ hovedgærde. Vælg forkerte brikker til at give dit hjem en slidt i og indbydende udseende.

•Accessorize med naturlige elementer. Placer vidjeproduktionen indkøbskurve på væggene og på toppen af skabene i et køkken. Give belysning med gule glas sconces og smedejern lamper og lysekroner. Vise terrakottakrukker og kobber dunke på bordplader og hylder. Dække vinduer med jute eller linned forhæng. Tilføje varme til fliser eller træ gulve med vævede tæpper. Ramme malerier af toscanske landskab i store trærammer og hænge dem på en fokal væg.

Tips & advarsler

  • Indstille et budget før designe din toscanske-tema hjem. Boligindretning kan hurtigt blive pebret; indstilling og holder sig til et budget kan hjælpe dig med at undgå overforbrug.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com