Hvordan man kan dekorere et hjem med strand tema

September 25

Måske du bare for nylig besøgte havet og nu føler sig inspireret til at genskabe de åbne, luftige vibe af stranden ind i din indretning. Eller måske du har besøgt lige en vens hjem, der figurerede et look, der gjorde du forestille sig kølige hav briser og bløde sand mellem tæerne. Uanset grunden til er at vælge at dekorere dit hjem med en strand tema en afslappet, endnu stilfuld alternativ. Og du også kan optage en masse af gør det selv-ideer til at gøre stranden temaet virkelig tage form.

Instruktioner

•Begin ved at vælge farver, der minder dig om cool ocean farvande, tropiske briser og kilometervis af sand. Strand-inspirerede farver omfatter soft-tonede blues, sandede tans, jordfarver og ren hvid, som du kan funktionen på væggene i dit hjem. For eksempel, hvis du vælger en strågul tan som dit køkken maling farve, accent word arbejde eller trim med en ocean-inspirerede blå. En anden måde at skabe et beach look er at male hele dit hus ren hvid. Dette giver straks dit hjem en ren, sommerhus, som om det minut, du åbnede din dør, du ville være ved havet.

•Tilføj ren hvid beadboard sidespor til nogle eller en del af dine vægge. Dette giver dine vægge en hytte føler, der vises, minder om seaside sammenkomster. Bruge smalle beadboard sidespor til en mere formel udseende og bredere beadboard sidespor for at opnå en afslappet føler. Spørg din lokale home center for instruktioner om hvordan du installerer den beadboard sidespor, som du vælger.

•Vælg møbler, der komplimenter en strand tema og minder dig om seaside cottages, lakeside hjem eller tropiske verandaer. Ved hjælp af møbler lavet af bleg grå drivtømmer eller træ, der synes at være båret af vand giver dit hjem en rustik beach look. Mange seaside Møbelforretninger eller specialbutikker tilbyder disse typer af stykker. Også vælge slutningen borde, bænke og overskabe, der er malet ren hvid for at opnå mere et beachside sommerhus føler. Holde stole, sofaer og senge, ren og komfortabel, uden dikkedarer eller dikkedarer. Tilføje glatte hvide eller blegt blå slipcovers til sofaer og stole kan virkelig gøre en seaside erklæring. Og glem ikke vidjer. Brug en blandet blanding af hvid Flet borde, stole og sofaer i dit hjem og på indgangsparti.

•Kontrollér nogle seaside tilbehør, der er inspireret af naturen. Om din næste ocean spadseretur, samles en bred vifte af muslingeskaller. Brug hot lim til at sikre ryggen af skaller på store-købte træ-trimmet billedrammer og spejle. Dette gør det selv projekt vil give din strand-inspireret hjem et personligt præg. Hvis du ikke bor i nærheden af en strand, kan du også købe muslingeskaller fra din lokale håndværk butik.

•Tilføj en blanding af tropiske planter hele dit hjem. Placer store ficus eller palm træer i hjørnerne af større værelser. Sætte frodige blomster, som afrikanske violer, fugle paradis og orkideer, på tabeller til at tjene som centerpieces. Det overordnede mål med din grønne områder er at minde dig om tropiske løv omkring en strand.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com