Hvordan man kan dekorere et hjørne vindue Over køkkenvasken

April 28

Windows med en afsats er undertiden overses som en måde at bringe karakter til et rum. Et hjørne vindue i et køkken kan være indrettet i en række forskellige måder uden at bruge en masse penge. Uanset om du bruger temaer eller blot vælge tilfældige køkken-relaterede dekorative designelementer, kan du slå et kedeligt hjørne køkkenvindue ind i en skærm, der vil bringe charme og karakter til dit køkken.

Instruktioner

•Sæt en dug på afsats af vindue eller Klip stoffet til at passe. Vælg et mønster til at supplere dit køkken farveskema. Blonde kanter, et ternet mønster eller et country tema er eksempler på mønstre, der kunne se attraktive i dit køkken. Farvevalg vil variere afhængigt af de emner, du placerer i vinduet.

•Decorate hjørne-vinduet over vasken med form og funktionalitet for øje. Én måde at gøre dette er at bruge parabol sæbedispensere i dekorative beholdere i stedet for container sæbe kommer. Dette giver dig nem adgang til noget, du vil bruge ofte samtidig virker det som en del af indretningen. Tilføj en matchende bakke til parabol svamp. Matche dispensere til dit tema. For eksempel, hvis du har et country tema, kunne en hane sæbedispenser arbejde.

Hæng en lille plante. Da du udsmykning et hjørne vinduet over vasken, drage fordel af det lys, der kommer gennem vinduet med en lille plante i en dekorativ pot. Hånd paint pot til at matche det tema du har valgt i vinduet eller det overordnede tema i dit køkken. En farverig plante vil give dig noget at se på, mens du er på vasken.

Hæng smukke gardiner. Lette gardiner i lyse farver, der kan bindes let åben vil tillade dig at kigge ud af vinduet, mens du er på vasken. Gardiner, der matcher din dug eller supplere farverne i dit køkken kan bidrage til at øge den overordnede farveskema.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com