Hvordan man kan dekorere et Hollywood Glam hjem i sort og hvid

November 9

Hvordan man kan dekorere et Hollywood Glam hjem i sort og hvid

Dekorere dit hjem med en Hollywood glam tema indebærer, at skabe et rum, der føler sig komfortable, rene, luksuriøse og sofistikerede. Bruge en sort / hvid farveskema til at formidle din Hollywood glam stil, så kontrasten i farver til at symbolisere balancen af de glitz og glamour med forsumpet og sanselige der gør Hollywood hvad det er. Sort og hvid kan se og føle glamourøse, smarte og frisk med meget lille indsats.

Instruktioner

•Paint vægge lyse hvidt for en moderne tage på Hollywood glam, eller en cremet hvid til en blødere, sofistikeret mere look. Sort-hvid mønstret tapet eller maling designs, såsom striber eller damask, er en anden mulighed.

•Furnish dit hjem med sort og hvid stykker i rene linjer for et moderne look eller kurvede, overdimensionerede stykker til en vintage Hollywood look. For eksempel, polstret en store, krumme hvide hovedgærde eller en højrygget luksuriøs hvid sofa arbejde at skabe et sofistikeret, starlet stil. En blank sort lavprofil soveværelse sæt med en platform seng eller en runde glasbord med slanke sorte stole arbejde med moderne styling.

•Dress op dit hjem med forskellige mønstrede eller tekstureret stof. Lægge en furry udseende hvide tæppe over hårdttræ eller flise gulve. Hænge silkegardiner i sort, hvid, elfenben, fløde eller sølv. Gøre sengen med sort satin ark og en hvid down Talsmanden. Tilføje puder med sorte og hvide mønstre, såsom geometriske, bølgede linjer, striber, stjerner eller blomstermønstre.

Hæng sort / hvide portrætter af din favorit Hollywood starlets på vægge eller tage en række fotos af dine familiemedlemmer, der efterligner velkendte udgør. Alternativt, hænge sort og hvid filmplakater eller billeder af berømte Hollywood vartegn. Brug blanke sorte rammer. Sølv-indrammet spejle eller en enkelt, fantastisk kunstværk med strålende farver er andre muligheder.

•Accessorize dit hjem med et par dekorative elementer, der ikke crowd dit hjem, men tilføjer interesse og en luft af luksus. Vise stor glas skåle og containere fyldt med krystaller, kugler eller farvet havet glas eller blank sort vaser med hvide blomster. Udsmykkede krystallysekroner arbejde i formelle værelser, mens metallisk skulpturelle lamper går godt i casual eller moderne værelser.

Tips & advarsler

  • Indgyde hvert værelse med en accent farve i små doser, såsom en turkis pude på sengen og vase på kommoden, hvis du vil fremhæve et element eller tilføje en pop af farve i rummet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com