Hvordan man kan dekorere et Home Study

April 27

Hvordan man kan dekorere et Home Study

Et hjem undersøgelse eller på kontoret er det sted, hvor du arbejder på månedlige regninger eller gøre de arbejde-relaterede opgaver, som du har bragt hjem fra din arbejdsplads. I mange hjem fungerer dette rum også dobbelt told som et gæsteværelse. Hvis dit hjem undersøgelse kan karakteriseres som et sted, hvor gæsterne også fastlægge deres hoveder, holde et par ting i tankerne. Du vil tage skridt til at maksimere brugen af rummet samt gøre det et rum, der appellerer til øjet og opfordrer komfort.

Instruktioner

•Opret en værelse omdrejningspunkt. Dette er stedet i rummet, der straks trækker øjet ved indrejse. I hjem undersøgelse, kan det være den store indbygget reol eller mahogni armoire skrivebord. For at gøre denne mur er virkelig skiller sig ud, male det en enkelt levende farve som honning gul, og male de tilstødende vægge en kontrasterende skygge.

•Find møbler, der gør dobbelt-pligt, hvis du kombinerer et Gæsteværelse med en hjemmestudier. For eksempel, kigge efter et arkivskab, der ligner et tæppe brystet eller skjule kontorartikler i et klædeskab. Armoire kan også være hvor du stuve væk TV og DVD-afspiller. Bruge de øverste dele af disse møbler stykker til dekorative elementer som billeder, skulpturer eller blomsterdekorationer.

•Decide hvis du ønsker en traditionelle skrivebord, eller hvis du gerne vil have en, der skjuler væk i et klædeskab. Beslutningen om dette bør være dikteret af hvilken slags arbejde vil du gøre i undersøgelsen. For eksempel, hvis du er en arkitekt og arbejde i hjemmet, ønsker du en kunstners eller arkitektens skrivebord med masser af plads, der tillader dig at arbejde. Placer skrivebord i nærheden af din bogreoler, så du har nem adgang til dine forsyninger og bøger. Sørg for at du har god belysning for skrivebord samt; tilføje en bordplade lampe, hvis du har brug for.

•Brug alle plads i rummet Hvis rummet er lidt for lille. For eksempel, giver bagsiden af en dør et sted for en hængende, lodret magasin rack.

•Find kurve for din bogreoler. Disse holde varer, der opbevares på en ordentlig måde, men vil ikke gøre kontorlokaler ligne et aflukke.

•Brug tavle maling på en væg til at oprette en besked område. Tilføj hylder til området for varer som kridt og viskelæder klude eller gøre tavle området nær din bogreoler. Hvis denne plads er at tjene dobbelt-pligt, holde tavle område væk fra sengen for at undgå kridt støv.

•Gravitate mod lette til flytte møbler. Møbler i undersøgelsen vil gerne få flyttet rundt en hel del afhængigt af hvordan det bruges. Er tilfældet, kigge efter møbler, der har hjul i bunden. Dette kan omfatte en "foldbar" bagagebærer, der kan gemmes i skabet, da ingen gæster opholder sig i hjem undersøgelse samt en rullende osmanniske hvor gæsterne kan sidde for at sætte på sko. Hvis du søger en skammel, der åbner i toppen til at afsløre et opbevaringsrum, bruge denne plads til kontorartikler.

•Hold ture til køkkenet på et minimum for både dig og dine gæster ved at levere et skab fuld af elementer som en stash af te eller instant kaffe, en plug-in vand varmere og kopper. Denne touch giver gæsterne en smule privatliv og giver et mere behageligt sted for dig at fungere så godt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com