Hvordan man kan dekorere et hus med ' 50 'er Glamour

May 21

Hvordan man kan dekorere et hus med ' 50 'er Glamour

1950s var æra af Pudel nederdele og prikker, men der var en række andre populære modeluner og stilarter, der kom ud af æra. Møbler med naturtræ og en utilitaristisk design blev populær, sammen med pastelfarver og sort-hvide ternede gulve. Bringe nogle 1950s glamour ind i dit hjem ved picking og vælge fra en bred vifte af designelementer populære i 1950 ' erne. Uanset om du ønsker at gå til en fuld-blæst 1950s tema eller simpelthen indarbejde et par 1950s-inspireret indretning elementer er op til dig.

Instruktioner

•Refinish dine vægge i en 1950s pastel maling farver som turkis, mynte grøn, bleg gul eller blå. Nogle af disse farver er for meget for et helt rum, så tænke maleri rummet en neutral tone, og derefter bruge en lyse 1950s tone til en accent væg. Sort og hvid var en anden populær farveskema i 1950 ' erne, som du kan arbejde i din maling farvevalg.

Hæng 50 ' erne-æra vindue behandlinger byder dristige mønstre som striber, prikker og atomic grafik til at supplere din nyligt malede vægge. Hvis du ønsker at indarbejde nogle 1950s glamour uden at gå overbord, kan du prøve at bruge disse stoffer for at gøre nogle kaste pude dækker for puder på sofaen. Denne indstilling er en god måde at tilføje en 50 ' erne tema uden tørner sammen med moderne smag.

•Furnish dit værelse med skandinavisk-inspirerede stykker med organiske former og lys-farvet træ. Andre stilarter af møbler populære i 1950 ' erne omfatter vinyl stole, chrome-benede tabeller og lamineret krydsfinér stykker. For at tilføje en smule af 1950s flair til en ellers moderne værelse, skal du placere en klassisk 50 ' erne-æra ende tabel på begge sider af en simpel lædersofa.

•Installer en sort/hvid eller rød og hvid ternet gulv, eller male den eksisterende linoleum eller vinyl Gulvbelægning i dit køkken. Hvis du vælger at male dit gulv, dække det med seks til otte frakker af polyurethan at beskytte dit arbejde fra peeling og vand skader.

•Accessorize dit hjem ved at tilføje metal eller træ atomare ure, melamin retter og dekorativt glasvarer til din mantel toppe og ende tabeller. Vælg stykker byder på lyse farver til at flyde med temaet 1950s. Hvis du foretrækker at tilføje en smule af 1950s glamour til et værelse, der ellers er moderne indrettet, kan du prøve at bruge et par farverige tilbehør som accent stykker til at lyse op i rummet.

•Sæt 1950 'er-stil lamper på din ende tabeller. Lamper i løbet af denne æra var beregnet til at være dekorative såvel som funktionelle, så vælg noget skulpturelle med en mønstret skygge. Geometriske figurer og fed farvemønstre var populære temaer for de stof eller glasfiber pergament nuancer, der toppede de fleste lamper i i 1950 ' erne.

•Udskift apparater i dit køkken med vintage apparater eller moderne dem med en chrome finish. Vælg krom eller rustfrit stål tilbehør og andre små apparater såsom brødristere, brød siloer og beholdere til at fuldføre 1950s føler i dit køkken.

Hæng vintage prints og fotografier eller 1950s æra reklamer som vægkunst i dit hjem.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com