Hvordan man kan dekorere et hus med et kirsebærtræ gulv

December 22

Kirsebærtræ Gulvbelægning er et ideelt materiale til brug i ethvert rum i huset til at forbedre udseendet af rummet og skabe en rig, indbydende atmosfære. Kirsebærtræ er en blød gylden brun med et strejf af rød, som giver gulvets udseende dybde og varme. Når dekorere et værelse med et kirsebærtræ gulv, er det vigtigt at bruge forskellige farver til væggene og trim for at afveje det overordnede udseende.

Instruktioner

•Paint væggene en lys farve, forbedre de varme farver af kirsebærtræ gulvet. Bruge nogen skyggen af neutrale maling, som creme, beige eller hvid. Du kan også vælge en lys tone af enhver anden farve, du foretrækker, grøn, gul eller blå.

•Vælg møbler, der supplerer de trægulve. Hvis du ønsker at matche møbler til gulvbelægning, kigge efter kirsebærtræ møbler at placere i stuen. Alternativt, brug lys-farvet træ for kontrast eller hvid polstrede møbler.

Hæng lyse vindue behandlinger. Tilføje subtile anstrøg af kirsebærtræ farve i tilbehør, såsom vægkunst, puder eller en kaste, at binde i gulve med den overordnede indretning. Hvis det nøgne træ gulv føles overvældende, tilføje lyse accent tæpper under et sofabord eller på begge sider af en seng, afhængigt af rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com