Hvordan man kan dekorere et hus med højt til loftet

November 7

Hvordan man kan dekorere et hus med højt til loftet

Dramatiske og ekspansiv, højt til loftet pose udsmykning dilemmaer. Et komfortabelt værelse vedrører godt den menneskelige figur. De fleste møbler har en højde på 3 til 4 fod, der udgør et puslespil, når du overvejer, hvor du vil placere kunst, vindue behandlinger og tilbehør. For at menneskeliggøre flade af vægge i rum med højt til loftet, skal du placere objekter for at trække øjet til de lavere niveauer uden at forlade alt for meget tom plads. Glarmestre, maleri tricks og kunst binde det højt til loftet i den nederste del af rummet til at skabe en indbydende rum.

Instruktioner

•Laveste loftet optisk. Ved hjælp af hele væggen til din indretning forener højloftede med den nederste del af rummet. Hængende illustrationer kun i de lavere dele af væggen understreger tomheden i den øverste del.

Hæng brugerdefinerede vindue behandlinger til at bringe den høje loft tættere til beboelsesrum ved hjælp af vandrette og lodrette streger. Behandlinger hang ned fra et højt punkt over vinduet og draperet ned mod siderne gør en elegant erklæring.

•Tilføj molding på den 9-fods højde til at bryde op i rummet, rådgiver indretningsarkitekten Ragan Corliss. Male loftet og væggen over støbning en dybere nuance til visuelt trække loftet ned. Dette look fungerer godt i køkkener. Du kan også bruge støbning til at oprette rektangulære rammer minder om gamle victorianske hjem.

•Tilføj en accent farve til en enkelt væg som den, der indeholder posten til værelset eller den byder på pejsen eller et andet knudepunkt. Corliss antyder, tilføje en accent farve til en væg med et stort vindue, hvis lange gardiner blande ind i resten af rummet, fordi de mangler en karakteristiske hue eller tekstur.

•Tie hele rummet sammen gennem markeringsfarver. Accent vægge, glarmestre, område tæpper og pyntepuder i samme nuance bidrage til at bringe de høje lofter i skala.

•Brug belysning til at fremhæve de nederste dele af rummet. Lyset dirigerer øje til de lavere niveauer, hvor møbler og aktiviteter er koncentreret.

•Opret en sengehimmel seng i et værelse med højt til loftet. Din seng behøver ikke at være en himmelseng at opnå dette. En gratis-hængende baldakin, der falder fra loftet kan købes færdige, eller du kan have en specialfremstillet til din loft højde. Baldakinen bør nå fra loft til gulvet til at gøre dette udseende arbejde.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com