Hvordan man kan dekorere et hus med skrå vægge

January 4

Den øverste etage af dit hjem har skrå vægge, som vinklet taget udgør en stor del af området væg. De skrå vægge kan give huset charme, men de kan være vanskelige at dekorere. Du kan ikke bare hænge et maleri med en hammer og søm, så den nederste kant af rammen vil læne frem, muligvis forårsager hele billedet til at falde. Du kan enten få bedst ud af væggene eller tage skridt til at skjule dem.

Instruktioner

•Dæk væggene med stof eller vedhæfte udskårne stykker af stof arrangeret på en dekorativ måde til vægge ved hjælp af stivelse. Blot dyppe paneler af stof eller skæres stykker af stof i en spand fyldt med flydende stivelse og glat på væggen. Male over stof med mere flydende stivelse og glatte ud nogen rynker. Bruge knappenåle til at holde stoffet på plads, før det tørrer.

•Brug væg klæbemidler til at hænge plakater eller letvægts rammer på væggen, uden at have den nederste kant af billedet hængende ned. Placere et klæbemiddel på hvert hjørne af billedet eller plakat og glat på væggen. Flytbare væg klæbemidler, der består af to halvdele, der slutte sig sammen med en krog og løkke lukning er særligt gode til at hænge tungere billeder på væggen.

•Arrange møbler på værelset så at det bagatelliserer de skrå vægge. Du kan miste nogle af rummets størrelse, hvis du vælger at gøre dette, selv om. Placer reoler mod væggen, så de dækker det meste af væggens drejning og danne en væg selv.

•Brug Skråkant vægge til at oprette små kroge, ser fjernsyn eller studerer. For eksempel placere et fjernsyn i hjørnet af det rum, hvor loftet er laveste og sætte sæder overfor tv, langt væk fra den skrå væg. Placere et skrivebord ind den skrå væg, så at dit sæde er væk fra væggen. Du kan også putte et lille barn seng i nook, da han vil være mindre tilbøjelige til at støde hovedet på det lave loft.

• Lad vægge alene og fokus på andre områder. Hæng smukke gardiner i vinduerne. Du kan foretrækker romerske nuancer eller en anden flade vindue behandling som kontrast til Skråkant af væggene. Arrangere billedrammer og pyntegenstande på reoler eller dressers placeret mod væggene.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com