Hvordan man kan dekorere et Kid's Room i rød & lilla

March 8

Hvordan man kan dekorere et Kid's Room i rød & lilla

Rød og lilla er begge stærke farver, der kan clash, men de kan også skabe et funky og slående virkning når kombineret korrekt. Dette er en sjov farve kombination, der er egnet til drenge og piger, hvad enten de er førskole eller preteen. En række forskellige effekter kan opnås med rød og lilla, afhængigt af hvilke nuancer du vælger at arbejde med og der er flere ideer til at sikre, at du opretter en virkelig speciel plads.

Instruktioner

•Decide ved den dominerende farve. Når du kombinerer to farver i indretningen, bør én farve altid være mere dominerende end den anden. Du kan vælge at have en helt røde værelse med blot en antydning af lilla eller omvendt, eller du kan vælge at opdele farven næsten jævnt, med bare et ekstra stænk af én farve i tilbehør.

•Vælg nuancer af rød og lilla, du vil bruge. Lyse, fed nuancer kan kombineres med et strejf af sort at låne dybde til farveskema, og gul kan bruges til at løfte de stærke farver. Blødere pastel nuancer af rød og lilla kan kombineres med stænk af rige creme og lys olivengrøn for en lysere, mere feminin farveskema.

•Plan hvordan du vil bruge farverne. Tre røde mure og en lilla væg, fire røde mure og lilla fodpanel, rød og creme vægge med lilla tilbehør og fire lilla vægge med rød tilbehør er blot et par muligheder.

•Brug et enkelt motiv som en stjerne, blomst, cirkel, pote print eller sommerfugl for at tilføje tekstur og interesse til væggene. For eksempel, hvis du har tre lilla vægge, stencil en gruppe af forskellige størrelse røde stjerner i øverste hjørne. Du kan endda udvide stjernerne på loftet lidt. Derefter stencilen lilla stjerner på den røde væg. Indarbejde motiv rundt resten af indretningen, som stjerne-print sengetøj.

•Tilføj opvakt farvet lilla og rød opbevaringskasser til værelse for at holde legetøj, udklædning kostumer og art udstyr, pænt og ryddeligt. Suppleant farvede kasser langs den ene væg til gøre opbevaring et cool design funktion også. I en preteen værelse, tilføje et skrivebord og vise lilla og rød ringbind på en hylde.

•Træffe lille stænk af komplementære farver. En pude på sengen, et tæppe på gulvet eller endda et tørklæde bundet på ryggen af en stol er alle måder at tilføje stænk af disse farver.

Hæng røde og lilla juledekorationer til at oprette usædvanlige og sprudlende, farve koordineret indretning. Hænge dem fra loftet for at oprette en mobil over sengen, eller fra vinduet for at fange lyset.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com