Hvordan man kan dekorere et Kids værelse i en jagt tema

February 28

Hvis dit barn nyder jagt, ærer dekorere sit værelse i en jagt tema hans hobby og engagement. Endnu bedre, dette tema kan let tilpasse til en teenager værelse med kun et par udskiftninger. Ved at behandle de vigtigste aspekter af sit værelse, herunder vægge, møbler og tæpper, kan du hurtigt optage en jagt tema. Tilføje et par tilbehør for at oprette et personligt præg og en drøm soveværelse for din ung jæger.

Instruktioner

•Incorporate jagt-tema væg behandling ind i stuen. Tilføje paneler til vægge til at emulere en jagthytte eller tilføje en dekorativ ramme. Male rummet i grøn, eller bruge en skabelon i camouflage. Du kan også bruge en tekstureret effekt til at give rummet fornemmelsen af en skov.

•Medtagelse en iøjnefaldende lys armatur. Lysekroner i form af gevirer er let tilgængelige fra jagt og specialbutikker.

•Tilføj træ møbler som et træ køjeseng og hems. Tilføje træ sengelamper og en kommode. Tillægge væggen træhylder. Placer en træ pistol kabinet i rummet for hans legetøjspistoler. Tilføje camouflage tapet for at tilpasse en natbord eller tabel.

•Throw bærer en faux fur tæppe på gulvet. Som et alternativ bruge et tæppe, der opfanger farven på væggen, eller bruge en camouflage print.

•Anvend en jagt print i alle tekstiler i rummet. Bruge en camouflage print for sin dyne. Camouflage fås også i pink og lilla for piger. Tilføje puder med hjorte eller bøffel på dem. Tillægge romerske nuancer camouflage eller olivengrøn stof. Som et alternativ, tilføje en jagt-tema valance.

•Tilføj tilbehør til rum såsom fiskeri elementer, der går hånd i hånd med en jagt tema. Prop en fiskestang ved en væg. Vedhæfte fisk plaques eller tack båd padler på væggen. Ramme billeder af ham holde sin jagt riffel. Omfatte en lampe, som er lavet af gevirer. Oprette en faux pejs i hjørnet af maleri træ og stabling små logs eller stykker af birk af det. Føje andre rustikke elementer for at fuldføre udseendet.

Tips & advarsler

  • Fjerne elementer, der kan skade dit barn. Tage ud af kniben, hvis du tilføjer en fiskestang til rummet. Sørg for enhver faux gevirer ikke er alt for skarpe for et lille barn.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com