Hvordan man kan dekorere et Kids værelse med en regnbue væg

May 19

Et børne værelse med en regnbue, malet på væggen eller endda med regnbue farver malet på væggen, præsenterer en bred vifte af udsmykning valg. Rainbow element giver dig mere farve og tema valgmuligheder til at arbejde med. Ved hjælp af udstoppede dyr og dekorative elementer til at passe dit barns personlighed, kan du forvandle en regnbue værelse til en farverig legeplads med regnbue væg som omdrejningspunktet.

Instruktioner

•Arrange udstoppede dyr rundt i lokalet. Brug for en pige værelse ponyer og baby udstoppede dyr i en række farver, der passer til regnbuen. Omfatte nogle af hendes foretrukne farver samt. Arrangere dukker, foring dyr og dukker på hylder eller rundt i bunden af væggen. Indarbejde en piges rainbow værelse Rainbow Brite serie af legetøj. For en dreng, udvikle en heldig leprechaun tema med udstoppede leprechauns og gyldne spande fyldt med plast guld mønter.

•Decorate seng med farverigt sengetøj til at matche væggen. Bruge en seng sprede, der har en tilsvarende rainbow mønster, hvis du udsmykning til en pige. Brug en ensfarvet byder på en af de mørkere farver i regnbuen for en drengs værelse. Arrangere små puder på sengen i den samme farveskema som regnbuen.

•Tag farvede pærer i lamper i stuen og erstatte lyskontakt covers med rainbow eller ensfarvet switche. Skifte ud plain lampeskærme med rainbow eller fast farvenuancer til at matche lamperne til rummet.

•Arrange almindelig hvide møbler eller møbler i solide farver, med hvert stykke, der repræsenterer en anden farve fra farveskemaet rainbow.

Hæng stjerner og måner fra loftet eller maling stjerner, måner og skyer på væggen ved hjælp af stencil mønstre. Dekorere væggen med selvklæbende plast klistermærker til at matche temaet for rummet. Disse kan findes i hobby butikker og home decor butikker.

Tips & advarsler

  • Du kan være fristet til at gøre alt, hvad en regnbue mønster, men for meget vil aflede opmærksomheden fra designet på væggen. Bland regnbue mønstre med dækkende farver til at fremvise de enkelte farver i rummet.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com