Hvordan man kan dekorere et Kids værelse med en Wrestling-Ring

November 13

Hvordan man kan dekorere et Kids værelse med en Wrestling-Ring

Forvandle din lille brydning fan's soveværelse til en brydning ring hvor han kan udleve sin drøm kampe og underholde sine venner. Brug insignier af hans foretrukne wrestling organisation eller billeder af hans foretrukne wrestlere til at tilpasse værelset, hvis han har favoritter. Omfatte polstret detaljer, hvis dit barn og hans venner vil sandsynligvis handle ud deres favorit kampe eller skabe deres egne. Tilføje så mange realistiske detaljer til rum, som du ønsker.

Instruktioner

•Paint væggene til at gøre rummet lyst til det er i midten af brydning ring eller brug skræl og stick decals. Bør der tre reb, der går rundt i lokalet, typisk i rød og blå. Oprette en skare af sløret ansigter med tilfældige tegn ligner dit barns navn eller hendes favorit wrestler navn.

•Hold møbler enkel og ren, eller male det til at matche væggene. Der er nyhed senge til rådighed, der efterligner en wrestling-ring hvis du ønsker at gå all-out.

•Brug wrestling-tema strøelse, der er udstyret med logo fra wrestling liga dit barn kan lide eller bryderne at dit barn kan lide bedst. Brug ensfarvet sengetøj i dit barns foretrukne farver, hvis vægge er optaget.

•Sæt en polstret tæppe midt på gulvet. Kig efter et tæppe med en brydning logo.

Hæng indrammet plakater af dit barns yndlings brydere, reproduktioner af championship bælter eller installere hylder for at vise samleobjekter.

•Accessorize soveværelse med elementer, der supplerer temaet brydning og tilføje en autentisk fornemmelse. For eksempel, hænge en stor mikrofon fra loftet i midten af rummet som speakeren ville bruge. Tilføje tyk sort polstring til hjørner af rummet, seng indlæg eller andre steder det ville se naturlig. Der er nyhed poster til rådighed, såsom nightlights, lamper og smide puder, der vil passe ind i temaet brydning.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com