Hvordan man kan dekorere et Kids værelse

February 3

Udsmykning et barns værelse er et sjovt projekt. Det er en handling af kærlighed---en chance for at afspejle dit barns interesser, mens du får mest ud af pladsen du har til rådighed. Hvis du er klar til at tage udfordringen op, er her nogle tips til at gøre det rigtigt.

Instruktioner

Hvordan man kan dekorere et Kids værelse

•Få holdbare møbler. Møbler til ethvert rum kan være en stor investering; men husk, at børnene vil være børn, så du ikke ønsker at købe noget, du vil græde over, hvis det bliver ridset eller beskadiget. Kigge efter møbler (enkeltsenge og kommoder), der vil vokse med dit barns behov, giver mulighed for nem opgraderinger, og passer ind i en bred vifte af indretning. Dit barns værelse vil uden tvivl gå igennem nogle faser i farver og tendenser, men gode møbler vil stå sin prøve af tid. Massivt træ såsom eg vil tage en slå og hold ser fantastisk.

•Opret en legeplads. En lille værelse kan stadig have en plads på gulvet til børn og større børn at "hænge ud". Placer senge mod en væg, så der er plads til børnene at lege med legetøj og tilbringe tid sammen med venner. Male én væg i tavle maling for en instant omdrejningspunkt, som dine børn vil nyde i lang, lang tid.

•Sørg alsidig. Tema-værelser er sjov, men væg til væg-Spider Man møbler og tilbehør gør det vanskeligere at opdatere rum, som vokser og ændrer dit barns interesser. Holdbare plakatbilleder kan du nemt skifte ud billeder. Begrænse matchende tilbehør til sengetøj eller accent puder.

•Think opbevaring. Holde et kid's værelse, pænt og ryddeligt er en akkord for både forældre og børn, så gør det nemt med børnevenlige opbevaring. Under sengen skuffer holde puder og Skåne tæpper. Kurve og placeringer kan holde legetøj og beskidte vasketøj at holde rummet organiseret.

•Opret en fokal væg. Tapet murals er en fantastisk måde at fejre dit barns interesser og Tilføj drama til et barns værelse. Let at anvende og fjerne, større værelse vægmalerier kan omfatte en fantasy landskab, baseball arena eller fodbold felt. Farve koordinere andre væggene til at give en sammenhængende miljø.

Tips & advarsler

  • Købe en seng, der kan gå fra krybbe til twin bed at spare penge på voksende møbler behov.
  • Brug ikke persienner i kid's lokaler, som børn kan blive fanget i snorene. Gå til nuancer og gardiner til at dække vinduer.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com