Hvordan man kan dekorere et køkken med en Cafe Style Tema

March 28

Hvordan man kan dekorere et køkken med en Cafe Style Tema

Typiske caféer kan findes i næsten alle kroge og hjørner i hele nationen, men kan det samme designer appel overføre til din gennemsnitlige hver dag køkken motiv? Udsmykning og designe en provincial café motiv og skabe udseendet i dit hjem kan være en spændende og givende hjem forbedringsprojektet. Hvis du er på et begrænset budget, så fortvivl ikke fordi dette dekorative café tema kan gengives med kun en lille investering. En café er varm og indbydende, så hvad bedre dekorative tema til dit personlige køkken plads. For et par simple idéer om, hvordan til at omdanne dit køkken til en blomstrende café, praksis disse kunstneriske dekorative forslag.

Instruktioner

•Splurge på maling. Der er ingen bedre måde at skabe en varm café tema køkken end at splurge med maling farve på væggene. Paint er en billig dekorative medium, der vil forvandle et værelse fra simple til ekstraordinære. Maling er en vidunderlig måde at gøre en dramatisk ændring i et køkken indretning. Vælg en dyb munter rød maling til væggene, der vil trække i de varme elementer og give en farverig kulisse for en café tema køkken. Da rød er sådan en levende farve, malede vægge vil næsten helt sikkert blive omdrejningspunktet for rummet. Hvis du tilføjer en dekorative væg hængende som et billede af en hane eller en sort / hvid fotografi, vil du bringe endnu mere opmærksomhed til din farverige café vægge.

•Shop Garage salg, sparsommelighed butikker og rabat butikker for gode tilbud.Det er rigtigt, at en persons junk virkelig kan være en anden person skat. Garage salg, Genbrugsbutikker, discountbutikker og selv antikke butikker tilbyder eklektisk prydgenstande, der er overkommelig og designer-venligt for en café køkken. En simpel vink, hvis du ser noget på en garage salg, du tror, du kan bruge, gå videre og købe det. Mere end sandsynligt, at samme vare vil være svært at finde et andet sted især på garagesalg priser. Hertil kommer, tøv ikke med at købe møbler eller tilbehør, der har små dings eller mindre skader, fordi disse mangler kan typisk være camoufleret med lidt maling og kærlig pleje.

•Tilføj Café tilbehør til rummet. Krakelering færdig har en naturlig café stil, der kan ses i køkkenindretning. Du kan købe møbler og tilbehør, der allerede har en krakelering færdig, eller du kan købe Krakkeleret medium på din lokale håndværk eller hardware butik. Krakelering færdig har en naturlig provincial café stil, der ofte ses i caféer i hele USA og Frankrig. Café tilbehør har en simpel charme, der kan bruges som dekorative køkken motiv designelementer. Disse indstillinger kan omfatte kæmpe søjle lysestager med bred stearinlys, stor vintage spejle, rooster figurines og rustikke lamper. Café køkken design er en populær og dekorative motiv, der bliver lysere og genoplive en spiseplads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com