Hvordan man kan dekorere et køkken med en gul bordplade

March 13

Hvordan man kan dekorere et køkken med en gul bordplade

Hvis du har brug for til at dekorere et køkken, der har en gul køkkenbordet, kan du bruge gule som udgangspunkt for resten af rummet. Det er en lys og munter farve, der kan gøre et køkken synes fuld af solskin. Hvordan du dekorere køkkenet for at falde sammen med køkkenbordet kan bidrage til at gøre hele rummet samles.

Instruktioner

•Brug hvid køkken gadgets og apparater. De kan balancere pænt med køkkenbordet og kan give området en frisk, ren udseende. Du kan finde gadgets og apparater fra dåseåbnere til brændeovne, der kommer i hvid, så alt kan matche.

•Sæt op gule silke blomster som en kant rundt i lokalet. Du kan hænge en tapet kant, men en krans eller tråde af gul silke blomster giver en unik touch til køkkenet. Placere hvide sugekop kroge hver 4-5 fødder for at hænge trådene. Næsten alle håndværk levering butik vil have en bred vifte af silke blomster at vælge imellem. Hvis du ikke vil hellere bruge all-gule blomster, overveje margueritter, der vil matche den gule indretning og hvide gadgets og apparater.

•Paint vægge en nuance af hvid. Hvis du hellere vil ikke have hele rummet badet i gul, vil en hvid væg supplere de gule elementer. I stedet for ren hvid, overveje en hvid med en blødere farvetone, såsom en perlehvid.

•Brug gule vintage containere. De kan føje entydige elementer til køkken indretning og kan tjene som opbevaring på køkkenbordet. Hvis der findes ingen solid gul containere, betragte dem med en kombination af farver, der vil blande godt med hvid og gul.

•Sæt ud urter. Dyrkning af krydderurter i køkkenet kan tjene dobbelt told som indretning samt en fantastisk tilføjelse til din madlavning. Purløg, basilikum og mint har en smuk farve, der kan supplere de gule køkkenbordet. Hvis det er muligt, sætte urterne i små gule plantageejere.

Hæng et stort gult spejl til at tilføje et stænk af farve til de hvide vægge. Et spejl kan give en illusion af ekstra plads i køkkenet. At vælge en med en omfattende ramme kan også gøre det ud som om det er et kunstværk.

Tips & advarsler

  • Kigge efter vintage gule containere i sparsommelighed butikker, garage salg og antikvitetsforretninger, såvel som online-auktionswebsteder.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com