Hvordan man kan dekorere et køkken med fløde og Baby-blå farver

February 28

Hvordan man kan dekorere et køkken med fløde og Baby-blå farver

Fløde og baby blå tilbyder en frisk køkken farveskema, endnu forbinder med visse traditionelle Kina mønstre og keramik. Parring pastel baby blå med neutral farve, fløde, skaber en varm udsmykning tema, der maksimerer naturligt lys og koordinater godt med tekstiler og parabol skærme. Fløde går godt med alle farver uden tørner sammen. Dekorere et køkken med fløde og baby-blå farver for en indbydende effekt. Dit valg af tilbehør kan tilpasse dette farveskema der passer til din stil.

Instruktioner

•Tilføj gardiner at spille op lys farve ordningen, såsom Cafe gardiner. Cafe gardiner dækker nederst halvdel af vinduet for privatlivets fred, og lad den øverste åben for at maksimere naturligt lys i køkkenet. Alternativt, hænge gennemskinnelige fløde eller baby-blå gardiner hvis du har brug for beskyttelse af personlige oplysninger eller ønsker at blokere en utiltalende visning, mens det stadig tillader i lys.

•Opret en udstilling af baby-blå retter eller delftware på åbne hylder eller i en creme hutch giver køkkenet et funktionelle og dekorative brændpunkt. Brug pladen står til at vise pladerne, og få vist matchende elementer såsom en delftware skål frugt og en tepotte på disken.

•Decorate stole, counter afføring eller banquette med baby-blå og creme udskrive puder, hvis du har en Spis-i køkken. Tilføje koordinerende køkken håndklæder og grydelapper. For eksempel, hænge fløde og baby-blå solid håndklæder sammen eller et sæt af trykte håndklæder, såsom stribet eller kontrolleret baby-blå og creme håndklæder.

•Opret en levende accent for dit køkken vinduet med en bonsai eller køkken urter i baby-blå eller cream tejner. Opsætning af en række af Potter i alle én farve, eller alternativ fløde krukker med baby-blå gryder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com