Hvordan man kan dekorere et køkken med mad

August 13

Hvordan man kan dekorere et køkken med mad

Mad er allestedsnærværende i hver amerikansk køkken. Det er forbrugt, tilberedes og opbevares i dette rum, hvilket gør det et ideelt dekorative valg. Ved hjælp af letfordærvelige fødevarer til at dekorere dit køkken er upraktisk, men, og suppe dåser er ikke en æstetisk behagelig eller fornuftigt valg til at pryde dine vægge eller kabinetter. Brug repræsentationer af dine foretrukne fødevarer og retter til at skabe en varm og indbydende plads til at spise, underholde og kog.

Instruktioner

•Find en enkelt fødeemne eller en type af fødevarer til brug som værelse 's centrale tema. For eksempel bruge råvarer, slik, kaffe eller te som rummets tema. Vælg en fødevare, der virker med dit hjem farveskema eller maling, og dekorere rummet ved hjælp af den mad farve som inspiration.

Hæng vægkunst, der har fødevare. Afhængigt af din personlige stil, vælge finurlige malerier eller realistisk repræsentationer af mad til at pryde køkken vægge.

•Tag billeder af din familie nyder maden i køkkenets tema. For eksempel, snap billeder af din familie i en plantage eller nyde en bid af pie, hvis temaet er æbler. Ramme og vise billeder på væggen eller en dekorativ hylde.

•Incorporate tilbehør ind i stuen, feature maden. Hænge håndklæder eller grydelapper, der er prydet med mad.

•Paint et vægmaleri, ved hjælp af mad som inspiration. Leje en professionel muralist, eller male en væg. Indarbejd dine venner, familiemedlemmer eller kæledyr i vægmaleri at give det en mere personlig fornemmelse.

•Find falske repræsentationer af fødevarer eller fødevaregruppe at indarbejde i rummet. Sæt en skål plast frugt på køkkenet tabel eller dåse røde, grønne og gule peberfrugter i en dekorativ krukke.

•Opret et naturligt element i rummet med en vindueskarmen urtehave. Høst urter, binde dem med dekorative bånd, og hænge dem fra loft til tørre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com