Hvordan man kan dekorere et køkken med rustikt tilbehør

February 4

Hvordan man kan dekorere et køkken med rustikt tilbehør

Rustikt tilbehør til et køkken behøver ikke at være almindeligt eller kedelig hvis du ved hvordan man indføre friske farve, supplere med træmøbler og kombinere enkle mønstre til design. Et rustikt køkken er et varmt køkken, der glæder sig over de hyggelige og komfortable elementer, der bringer moderne design til rummet. Et rustikt køkken design stigende popularitet, fordi det kombinerer indbydende land elementer med udendørs robusthed på en måde, der er iøjnefaldende og ekstremt beboelig.

Som det ses på denne side, kan du besøge ArchitecturalDepot.com eller sonsilverwest.com for nogle rustikke Boligtilbehør. Nogle praktiske ideer til måder at føje tilbehør til et rustikt køkken vil hjælpe dig med at oprette en moderne spise plads, der er funktionel og behagelig.

Instruktioner

•Træffe frisk farve

Rustik farve i et køkken er ikke kedelig eller kedelig. Det er behageligt og styrkende på samme tid. Den bedste farve mulighed for et rustikt tema køkken er en dybt subtile rød nuance. Denne nuance kan have en dyb kirsebær eller en brunlig nuance, men det bør ikke grænsen på Bourgogne. Den slående røde farve på væggene eller suppleret med rustik tilbehør bringer bedste frem i den varme forvitret design. Indførelsen af rød ser som en frisk farve accent vil sikre, at din rustikke køkken ikke kedeligt eller nusset. Desuden kan rød Sædehynder, røde plantageejere, og endda en rød hane alle føje til den imponerende rustikke design.

•Complement med træ møbler

Hvis du planlægger at købe køkken spisestue sæt, så sørg for at købe et træ, der har en forvitret appel. Derudover kan du tilføje træ tilbehør, der supplerer de større stykker af møbler eller dit træ kabinet. For eksempel, vil en træ kuriositet kabinet eller reoler enhed placeret i hjørnet af køkkenet give dig med en accent stykke, der kan være dekoreret med en rustik motiv. Træ dekorative bakker og vægtæpper kan også supplere den rustikke tema, der er så let vises ved hjælp af træ som din vigtigste medium. Træ der har en knudret konsistens eller en kornet design vil tilføje en rustik element til dit køkken indretning.

•Kombiner enkle mønstre

Rustikke køkken design handler om at bringe de naturlige elementer i udendørs i din indendørs plads. Som et resultat, ønsker du at give mønster og tekstur, der minder om udendørs. Ligesom din knudret træ møbler og forvitret tilbehør bringe en naturlige appel til køkkenet, kan mønster og struktur så godt. En praktisk mønster for et rustikt køkken er en moderne vævningen af naturlige udendørs elementer. Dette mønster kan være plaid, blomster, eller stribet, så længe det ser rustikke i sin appel. Nogle forslag til at tilføje stof til et rustikt køkken omfatter indiansk dekorative dækkeservietter, plaid Zefyr gardiner, og sydvest designet tæpper. Et rustikt køkken er en populære køkken design mulighed, fordi det er varmt og positivt indstillet over for de barske og forvitret udendørs elementer.

Tips & advarsler

  • Naturlige elementer kan ofte findes i din egen baghave.
  • Hvis du bruger varer lige fra udendørs, kan du behandle dem for bugs. Pinde og blomster er ofte insekt befængt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com