Hvordan man kan dekorere et kontor eller et computerrum med fotoene hjem

July 15

Hvordan man kan dekorere et kontor eller et computerrum med fotoene hjem

Office og computer værelset er oftest et personligt arbejdsområde, og herunder hjem fotos i dette arbejdsområde kan gøre det hele arbejde erfaring sjovere. Hjem fotos vil bidrage til at give en bedre stemning for rummet; endnu, hvis bruges for meget, de kan også bidrage til office rod, at skabe en lidt mere usmageligt miljø.

Instruktioner

•Indstil hvem ligefrem ejer pladsen før der træffes beslutning om et grundlæggende dekoration strategi. For eksempel, hvis du arbejder i et aflukke med en anden kollega, kan det være en smule overvældende for din kollega og chef, der går af, hvis dit hjørne er rodet med masser af familie billeder; endnu, hvis computerrummet er dit privat og helt, så du kan medtage så mange billeder som du ønsker.

•Indstil din præference for plads og rod. For eksempel, hvis "home" føler at du betyder en kontorplads fyldt med hjem billeder alle, hvilken vej du tænder, så adskillige indrammede billeder langs kontor vægge og endda computerskærmen kan være i orden. men hvis du foretrækker eller er forpligtet til at være mere sparsommelig med dit space, så en eller to digitale billedrammer vil blive foretrukket, med hver af dem cykling gennem et par af dine yndlingsbilleder.

•Vælg hjem fotos, der er mest hensigtsmæssige for indstillingen. For eksempel, i et mere offentligt embede, kunne et billede af dig eller din ægtefælle på stranden i en bikini og svømme kufferter kan være mindre egnede, mens det samme billede i et privat rum nemt være højdepunktet i rummet.

•Apparatet må ikke forstørre billeder i et omfang, at de overskygge formålet med rummet. For eksempel er et kontor på arbejdspladsen ikke stedet for fotos, som tilsyneladende overskygger din mål som ansat, som arbejdet bør altid mindst synes at komme først; men i familiens computerrum, hvor formålet er, at nydelse udelukkende, så hjem fotos kan være hvor som helst og overalt, selv som baggrund på computeren.

•Brug forskellige billedrammer at indfange forskellige øjeblikke. Medmindre du foretrækker digitale rammer udelukkende, mulighed for kunstneriske rammer er uendelige og tilføjer en rig stemning i rummet. For eksempel ville bruger en blomstret ramme for din datter og en ramme med en lille eksamensbevis billeder til en nylig gradueret søn tilføje flere panache til billedet.

Tips & advarsler

  • Søg på din lokale supermarkeder (fx Walmart, Target, Best Buy) og specialforretninger (f.eks. FramesByMail.com eller PictureFrames.com) til frame design.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com