Hvordan man kan dekorere et kontor med kunst

December 25

Intet er mere uinteressant at tomme vægge, især på et kontor. Det er afgørende at holde spiritus og moral højt mens på arbejde, og en af de nemmeste måder at opnå dette er med kunst. Bruge vægge på kontoret til at sende motiverende beskeder, skabe ro og afslapning og inspirere medarbejdere og dig selv til at holde ud. Intermix lyse og farverige abstracts. Hylde til byen, der ydes virksomheden de 20 millioner dollars kontrakt med et indrammet downtown billede. Vise skulptur af en lokal kunstner, giver eksponering, loyalitet og støtte til nabolaget. Brug illustrationen til at gøre dit kontor et sted af produktivitet og inspiration.

Instruktioner

Hæng kunst på væggen. Kunst kan være mere end blot et maleri fra din foretrukne kunstner; Det bør inspirere dig til at arbejde, eller være noget, der vil berolige dig når du ser på det. Til ro, hænge en havudsigt eller bjergudsigt scene. For inspiration, kan du prøve en en lyse abstrakt med masser af bevægelse. Hylde til din bedstemor og hvordan hun opfordres du til at starte din virksomhed ved at vise en af hendes quilts på væggen. Når du føler frustreret, vil du kunne se på det og huske hendes ord af visdom.

•Display statuer eller dekorative glas på bordet. Oprette en samtale stykke ved at vise en statue på et skrivebord eller vise kolonnen. Centrale er at omgive dig med emner, der gør rummet mere "du" og ikke bare et sted at arbejde. Så, indarbejde Buddha på dit skrivebord, eller vise souvenir du afhentet i Paris eller frugtbarhedsgudinde fra Afrika. Disse påmindelser om ture vil motivere dig til at arbejde hårdt for at finansiere den næste ferie.

•Frame billeder fra din favorit kalender. Kunst behøver ikke at være dyrt, så ikke kaste sidste års kalender. Kalendere har smukke billeder, der, når de placeres i rammer, se eksklusive og dyre. Bruge disse billeder i reoler, vindueskarme og på arkivskabe.

•Brug dekorative cork og tack bestyrelser til at vise vigtige oplysninger. Indrammet kork, tack og magnetiske bestyrelser er en vigtig tendens. Vælg en eller tre, oprette et arrangement og hænge på væggen over dit skrivebord, i en højde, som vil tillade dig at nå det over skrivebordet.

•Brug kunst at styrke farveskema eller tema i dit kontor. Hænge en sort-hvid print for at forbedre de sorte og hvide polstrede spisestole. Tilføj et stænk af farve med en rød solnedgang maleri over skrivebordet.

•Sæt en lille kunst på gulvet. Gå til en faux, zebra-print tæppe under skrivebord eller splurge på en reel dyrehud. Orientalske tæpper er kunstværker i sig selv, så tilføje et blomster for at forankre dine møbler.

•Paint en udsmykkede spejl en lyse, lak farve. Kigge efter en væg spejl med en overpyntet, dekorativ ramme. Dække spejl med avis og tape i stedet. Brug derefter en spray maling med en højglans finish til at male billedet. Centrale er at male i en lys farve til at matche accent farven i dit kontor. Spejle gøre værelserne ser større og reflektere lys, og indrammede dem er kunst, også.

•Tilføj Vægoverføringsbilleder i finurlige og sjove figurer. Hvis du har en strand-tema office, søger muslingeskaller eller fisk og holde fast på væggen. For en sports-tema kontor, ser for teamets logo på en hjelm eller banner.

Tips & advarsler

  • Hænge illustrationer, så centrum er øjenhøjde når stående. Kontroller, at bunden rydder noget af højden på bordet, som en lampe eller papir bakker. Brug følte puder at holde elementer med ru eller metal bund fra ridser pulten.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com