Hvordan man kan dekorere et kontor med Teak møbler

August 18

Udsmykning med teak er let, fordi det er sådan en luksuriøs, hårdføre træ. Du kan dekorere et kontor med teak på flere måder, afhængigt af dit budget og din primære anvendelse til kontoret. En mulighed hvis du har et lille budget er at investere i god kvalitet faux teak, der ikke er let at spotte og kan bruges som rigtige teak.

Instruktioner

•Draw en oversigt over dit kontor. Markere vinduer og døre. Derefter trække i hvor du gerne vil have din teak møbler. Holde det væk fra direkte sollys hvis det er muligt, og hvis du bruger det med andre typer af møbler, forsøger ikke at placere dem støder direkte op til hinanden.

•Sæt teak elementer omkring den ydre kant af kontoret. Teak bogreoler, for eksempel, se at pålægge bag et skrivebord. Det samme gælder for teak glas frysere. Disse sættes på plads, før du begynder at placere ting i midten af rummet. En teak vin rack er en smuk måde at holde en festlige vare handy og dekorere på samme tid. Det skal nok gå i et hjørne eller ved siden af dit skrivebord fra vinduet og mod væggen.

•Sæt dit skrivebord og stol mod midten af rummet. I almindelighed, folk som står over for døren og en teak skrivebord sæt er en god måde at sørge for, at visningen af dine office ved ankomsten er et godt. Placer en eller to ekstra teak stole foran skrivebordet, så folk consulting med du har et sted at sidde.

•Udskift ethvert billede rammer med teak frames. Det tilføjer elegance til rummet og giver det større sammenhæng, da træ udvider til vægdekorationer. Disse rammer kan nemt være faux teak uden nogen nogensinde mærke.

Hæng gardiner. Selv hvis du kan lide lys, hænge rene gardiner. Teak er ekstremt hårdfør, men det bliver lysere i lyse og direkte sollys. Gardiner vil hjælpe dig med at bortfiltrere dette sollys uden at kompromittere lys på kontoret.

•Sæt din belysning på plads. Teak kan gøre et rum føler mørke, så brug en masse belysning. En lampe på dit skrivebord, oven på en reol og en gulvlampe bag du vil lyse op i rummet uden nødvendiggør brug af ubehagelige overhead lysstofrør.

•Installer din office figurer og andre dekorationer. Disse vil se vidunderlige på teak reol eller i glas kabinet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com