Hvordan man kan dekorere et lille Attic værelse med Pitch loft

October 1

Hvordan man kan dekorere et lille Attic værelse med Pitch loft

Det er en skam, at de fleste lofter gå til spilde, fordi med den rigtige indretning og et par inspireret idéer, disse små rum kan blive omdannet til nyttige beboelsesrum. Mens kviste tendens til at præsentere nogle design udfordringer, er deres skrå lofter, ulige vinkler og usædvanlig little kroge fuld af udsmykning potentiale. Med de rigtige møbler og en lille investering, du bare muligvis skrot dine planer for et dyrt hjem tilsætning og gøre brug af pladsen, du allerede har.

Instruktioner

•Paint lyse, forfriskende farver værelse. I et lille rum som en kvist, du ikke har råd til at skrumpe værelse med mørke farver. I stedet vælger for forskellige nuancer af gul, bleg grønne eller blues. Hvis masser af farve er ikke din ting, stick med hvide og cremer og accent med én eller to lysere farver. Husk, at færre malingen farver du bruge, de mindre rodet rummet vil se. Vær ikke bange for at overveje maleri trim eller loft den samme farve som væggene.

For en interessant twist, prøv maleri eller paneler rummets vægge og dækker loftet, tapet. Eller tilføje dybde og tekstur ved at anvende en faux finish i hele lokalet.

•Purchase møbler, der gør mest ud af din plads. Dette er især vigtigt, hvis du er at omdanne dit kontor til et soveværelse, som sengen har potentiale til at tage over rummet. Vælg den mindste størrelse seng du kan håndtere og kigge efter en, der sidder lavt til jorden så rummet ser større. Når det kommer til andre møbler, bruge ting, der kan gøre dobbelt told som en pull-out sofa.

•Hold ting fra gulvet så meget som muligt. I stedet for en natbord, skal du installere en hylde på væggen ved siden af sengen. Hænge lamper fra loft i stedet for ved hjælp af gulv lamper og bruge som meget vægmonteret møbler som muligt. Den mere gulvplads kan du holde åbent, jo større dit værelse vil se.

•Tag fordel af alle de lys, du kan få. I små loftværelser bliver belysning en afgørende del af at gøre mest muligt ud af dit værelse. Bruge lys, ren og skær gardiner at lade alle de naturligt lys du kan og derefter hænge spejle for at forstørre det lys, du allerede har. Placere lamper i forskellige højder og vinkler for at oprette lag af varmt lys i hele lokalet. Opadgående belysning, som væg sconces, er især nyttige i at gøre rummet ser større.

•Kontrollér alkover, kroge og lave mure. Ingen plads i dit loft skal gå til spilde. Bruge kroge og alkover til at oprette en indbygget skrivebord, forhæng off skab eller vindue sæde med opbevaring nedenunder. Lav vægge er det perfekte sted for nogle indbyggede reoler eller kabinetter.

•Anbring skriveborde, senge og opholdsafdeling nær den laveste del af det skrånede loft. Hvis du bruger området primært til siddende og liggende, behøver du virkelig 8-fods lofter.

•Organiser, organisere, organisere. At holde dit kvistværelse ren og ryddelig er en af de bedste ting du kan gøre for at bevare de værdifulde rum du har. Udnyt reoler, underbed opbevaring, toiletter, kroge og frysere at holde det overskueligt og ser pæn ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com