Hvordan man kan dekorere et lille barn (pige) værelse på et Budget

April 8

Hvordan man kan dekorere et lille barn (pige) værelse på et Budget

Når du er på et budget, kan enhver ekstra omkostning, der ikke er absolut nødvendigt være stressende. Selvom dit mål er at venligst dit barn og give hende et værelse, som hun kan vokse ind i de næste mange år, nødt du stadig til at holde dit budget i tankerne, som du shoppe. Med et par budgettering tricks, du kan dekorere en lille piges værelse for en brøkdel af hvad du måske tror det koster.

Instruktioner

•Salvage hvad du kan fra Gartneriet. Du bliver nødt til at droppe krybbe, men ting som borde, kommoder og endda en stol kan blive tilføjet til toddler's nye værelse.

•Opt til at forlade væggen der dækker og gulvbelægning som er. Hvis rummet skal males, spare penge ved at vælge en farve, der vil gå i en eller to frakker. Hvis gulvet er ikke reddes, købe et stort område tæppe i stedet for at installere nye gulve.

•Kontrollér sending butikker for møbler stykker først. Du kan ofte finde sengerammer og dressers til langt billigere priser, når du er villig til at købe dem brugt.

•Brug farver dit barn elsker for sengetøj og gardiner. Når du fokuserer på farven, snarere end materiale, kan du ofte finde billigere muligheder. Plus du vil gøre dit barn glad, fordi hun sandsynligvis bekymrer sig mere om farve end at have et dyrt stof.

•Hold tilbehør enkle og sparsom. I stedet for at købe dyre dekorative tilbehør, der sandsynligvis ikke er sikkert for et lille barn alligevel, dekorere rummet med hendes yndlings udstoppede dyr eller dukker.

•Tilføj opbevaring bins og reoler for dine buksetrold legetøj. Oplagring, der kan glide under sengen eller sidde mod væggen giver dit barn mere plads til at spille, og plast lagerbeholdere er generelt billigt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com