Hvordan man kan dekorere et lille barns soveværelse

June 30

Hvis dit barns soveværelse ikke er den største soveværelse i verden, for at sige det mildt, kan du overveje at købe en hems, således at skrivebord og stol sidder nedenunder. Men hvis barnet er ung eller du er endnu ikke klar til loft bed køb, der er andre måder at gøre brug af en forholdsvis stram plads og holde det legende og muntre for et lille barn. Læs videre for at lære hvordan man kan dekorere et lille børneværelse.

Instruktioner

•Consider tøj organisation. Hvis en kommode ville efterlade barnet med betydeligt mindre spilleområdet, overveje at installere hylder i skabet, som kunne holde alle tøj. Kurve skab i stueetagen kan indeholde sokker og undertøj, mens lav hylder (alle placeret i en halvdel af skabet) indslag stakke af skjorter, bukser og shorts. Dette ville give mulighed for et lille barn button-down skjorter eller små kjoler til stadig hænge over på closet stangen.

•Organiser og Skjul brætspil. Hylder i anden halvdelen af skabet kan holde brætspil og puslespil, samt arrangørerne til at indeholde nogle af de små ting, der ophobes. En høj hylde kan holde mindre anvendte legetøj elementer, årstidens sportsartikler eller endda lagner.

•Prøv kurve under sengen for at organisere og sætte væk kategorier af biler eller dukker eller bygge legetøj... Uanset passer godt.

•Til yngre børn, give en lille gammeldags træ legetøj boks en prøve. Det har et låg og kan bruges til at skjule større varer og/eller dress-up tøj. Prøv ikke at lade tingene ophobes på toppen, men.

•Kontrollér sikker på sengen er pæn og attraktiv. En ny dynebetræk eller quilt design kan ændre hele rummet. Målet for et design en smule ældre end barnet, så det vil vare et par år. En eller to shams kan løfte look.

•Brighten de høje kanter af vægge eller hjørner ved at hænge mesh cylindriske beholdere, der kan holde udstoppede dyr. Eller vælge en dekorativ kite i, for eksempel en havfrue eller dragon form. En fe eller endda pterodactyl kan dingle fra en krog og en smule af fiskesnøre samt, afhængigt af barnets interesser.

•Touch op en væg med lyse maling, eller kigge efter noget mere neutrale maling til et ældre barn. Alternativt, plante nogle muntre væg rører ved hængning velvalgte illustrationer eller plakater, selv en vintage eller klassiske kalender.

Tips & advarsler

  • Tøv ikke med at tilføje nogle grønne områder. Planter på en stabil overflade kan hjælpe rense luften og tilføje en hyggelig indslag til et barns værelse, så længe han er ansvarlige nok til at forlade det alene.
  • Hvis barnets værelse rummer en natbord ved siden af sengen, holde det så overskueligt som muligt med bare et par punkter: en lille lampe eller læselampe og måske et smykkeskrin eller sparegris. En hylde nedenfor kan holde et par bøger.
  • Et sæt af boghylder kan tilføje hygge til et barns værelse, især hvis bøgerne er pænt arrangeret.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com