Hvordan man kan dekorere et lille by våbenhus

August 6

Hvordan man kan dekorere et lille by våbenhus

Hvis du bor i en by og er så heldig at have en verandaen, er det et fantastisk sted at læne sig tilbage, folk watch og nyde udsigten. De fleste by indgangsparti er ganske lille og kan være en udfordring at dekorere. Første figur ud af hvordan du vil du bruge pladsen: til spisning, en have, lounging. Uanset hvordan du bruger det, til at dekorere en lille plads, holde det simpelt.

Instruktioner

•Measure veranda at se hvor meget plads du har til at arbejde med.

•Vælg metal eller træ møbler som et lille bistro bord og to metal stole. Hvis der ikke er nok plads til et bord og stole, skal du bruge en stol med en lille sidebord. Undgå kurvemøbler, som det kan se ud for "land" i en by atmosfære.

•Sæt udendørs kunst, såsom en dekorativ udvendige metal stykke eller en alle-vejr maleri på væggen.

•Tilføj belysning, såsom metal væg lanterner at give charme af en 1800-tals gas lanterne, men med moderne funktion. Vedhæfte lanterner til væggen på hver side af døren. Eller hænge små strenge af lys over verandaen. Hænge lys høj nok til at stå nedenunder. Bruge to simple strenge lysets passage i et "X" over verandaen.

•Sæt papiret signallygter på hver anden eller tredje trappe har du trapper fører op til våbenhuset.

•Sæt en lille potteplanter blomst på toppen af en tabel. Hvis rummet ikke er stor nok til møbler, bruge store krukker af farverige blomster. Placer to store farverige Potter af blomster på begge sider af døren eller i hjørnerne på verandaen. Hvis der er trapper fører op til verandaen, placere en pot på toppen af trappen. Over skinnen, hænge en hængende pot eller jernbane kasse med blomster.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com