Hvordan man kan dekorere et lille lukket veranda

April 15

Våbenhuset er ofte den første ting, at besøgende ser når man nærmer sig dit hus, så gør det en varm og indbydende rum. En veranda kan også være en afslappende sted at underholde eller sætte fødderne op i slutningen af en hård dag. Hvis du har en lille, lukket veranda, ikke spild pladsen. Med en lille indsats, kan din veranda være et andet nyttigt levende rum i dit hjem.

Instruktioner

•Klart ud af alle de rod, som kan gøre små rum ser endnu mindre. Rod kan også gøre det vanskeligt at bevæge sig rundt og nyde din veranda. Klart alt ud af rummet, så du kan begynde med en blank lærred.

•Paint væggene en lys eller lyse farve. Mørke farver kan gøre en lille plads virke trange. Lys nuancer kan visuelt åbne små rum og gøre dem synes mere rummelige.

•Consider gulve, som du skal arbejde med, og hvad du kan gøre for at ændre den efter behov. Hvis du har høj kvalitet kan gulvbelægning, såsom keramiske fliser, du ikke have til at ændre en ting. Hvis gulvet er cement, overveje at male det til at komplimentere væggene. Du kan også installere indoor-outdoor tæpper eller en vævet græs mat som en kaste tæppe.

Hæng vindue behandlinger til at blødgøre udseendet af våbenhuset. Hvis din veranda får masser af sol, bruge vindue behandlinger, der vil tillade dig at lade i lyset, eller blokere det, når det er nødvendigt. Overvej at installere blinds, bambus nuancer eller ren og skær paneler, der kan være bundet tilbage.

•Tilføj belysning så at du vil have mulighed for at bruge din veranda efter solen er gået ned. En overhead armatur med loftsventilator vil ikke blot lys i rummet, men giver en kølig brise i varmt vejr.

•Vælg møbler til rummet. I stedet for fortrængning rum med møbler, Vælg et par stykker, der passer til skalaen på verandaen, såsom en kærlighed sæde eller et par komfortable stole med et lille bord.

•Hvis din veranda er lukket med skærme i stedet for windows, skal du vælge møbler, der bliver udsat for fugt og vejr. Gode muligheder omfatter rattan eller vidjer med indoor-outdoor puder, støbejern og dekorative plast stykker.

•Accessorize veranda med potteplanter, stearinlys og en attraktiv vægtæppe.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com